Hormonális egyensúly és táplálkozás

S1/E16
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 07. 11.
Műsorvezető Petya

A táplálkozásunk a hormonműködésre és az ezzel összefüggő esetleges betegségekre is hatással van. A nőket talán nagyobb arányban érinti a hormonális egyensúly problémája akár a gyermekvállalás közeledtével, esetleg endometriózis vagy pajzsmirigy-problémák kapcsán.

Az idényjellegű zöldségek, gyümölcsök mellett a húsokat hogyan érdemes fogyasztani, illetve miért fontos, hogy színes legyen a tányérunk? Ha szeretnél többet megtudni a táplálkozás és hormonrendszer összefüggéseiről, hallgassd vissza a podcastet, amiben a Táplálkozásbeállítás szakértőjével, Bartha Ákossal beszélgettünk!

--:--
--:--

Podcastről

Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Érdekel a fenntarthatóság és a környezetvédelem és te is tennél valamit ennek érdekében? Te is szeretnéd gyermekedet egészségesebb és zöldebb világban látni felnőni? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség! A Zöld Kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, a környezetvédelem és az élhetőbb jövő kérdéseit feszegetjük a téma szakértőivel, valamint a műsor házigazdáival, Huber Anikóval és Márton Ferenccel, akik a Nuxon képviseletében ültek a mikrofonok elé.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben