Hormonális egyensúly és táplálkozás

S1/E16
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 07. 11.
Műsorvezető Orsi

A táplálkozásunk a hormonműködésre és az ezzel összefüggő esetleges betegségekre is hatással van. A nőket talán nagyobb arányban érinti a hormonális egyensúly problémája akár a gyermekvállalás közeledtével, esetleg endometriózis vagy pajzsmirigy-problémák kapcsán.

Az idényjellegű zöldségek, gyümölcsök mellett a húsokat hogyan érdemes fogyasztani, illetve miért fontos, hogy színes legyen a tányérunk? Ha szeretnél többet megtudni a táplálkozás és hormonrendszer összefüggéseiről, hallgassd vissza a podcastet, amiben a Táplálkozásbeállítás szakértőjével, Bartha Ákossal beszélgettünk!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben