Magyar Élelmiszerbank Egyesület

S1/E22
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 10. 20.
Vendégek Nagygyörgy András
Műsorvezető Orsi

Egyéni szinten és az élelmiszeripar gyártási folyamatai során is rengeteg ételt pazarlunk, egyes kutatások szerint a fogyasztható élelmiszerek 1/4-ét, mások szerint 1/3-át dobjuk ki. Ennek a számnak csökkentésében segít a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, amelynek képviselőjével, Nagyggyörgy Andrással készült beszélgetést hallgathatsz meg ebben a podcastben.

Megtudhatod, hogyan alakult és hogyan működik az Élelmiszerbank, mitől garantált, hogy valóban rászorulókhoz jutnak az ételek, és milyen volt az Adománykonvoj!

Szerintem jó lenne egy olyan világban élni, ahol legalábbis ésszerűen bánunk az erőforrásainkkal, így az ételeinkkel is, és nem aránytalanul sok vagy aránytalanul kevés jutna el bizonyos szegmensekbe, bizonyos emberekhez, és nagy öröm volt számomra, hogy legalább a beszélgetés megvalósításával hozzájárulhattam ehhez a célhoz.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben