Méregtelenítés az Ayurvéda tükrében

S1/E7
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 05. 05.
Vendégek Pócza Barbara
Műsorvezető Orsi

Az ayurvéda sokezer éves tudományáról tájékozódhatsz és személyes tapasztalatokat hallhatsz a méregtelenítés kapcsán Belső Ragyogás – Pócza Barbara-tól. Merre indulj, ha csak most kezdenéd? Szeretnél egészségesebben élni? Podcastünkből megtudhatod, mi a méregtelenítés és mi nem az, hogyan tisztulhatsz természetesen és egészségesen, mi a különbség a böjt, diéta és méregtelenítés között - mindezt az ayurvéda sokezer éves tudományának tükrében.

Mérges vagy? Tisztulj és gyógyulj!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben