Milyen zsiradékon főzzünk vacsorát?

S1/E5
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 04. 21.
Vendégek Tóth Andrea
Műsorvezető Orsi

A mai műsorban Tóth Andival beszélgettünk a fenntartható háztartási zsiradékokról. Kókuszzsír, sertészsír és egyéb állati eredetű zsiradékok; napraforgóolaj, pálmaolaj és egyéb ínyenc salátaolajok is előkerültek a polcról az adás alatt.

A témától kissé elkanyarodva körbejártuk a fenntarthatóság "kellemes mellékhatásait", az anyagi vonzat kérdését és a hulladékanalízist is, személyes tapasztalatok és történetek keretében. Végül arra jutottunk, hogy a zero waste alapelveire támaszkodva (refuse, reuse) gyakorlatilag bármilyen fenntarthatósági kérdés eldönthető.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj a sales@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben