Mindent a napelemrendszerekrŇĎl

S1/E17
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 07. 28.
Vend√©gek¬†Beleznai Orsolya, H√°zi √Ād√°m
MŇĪsorvezetŇϬ†Orsi

A fenntarthat√≥s√°g fel√© vezetŇĎ √ļton elŇĎbb-ut√≥bb belebotlunk az energiafelhaszn√°l√°s k√©rd√©s√©be. A fosszilis energiahordoz√≥kkal elŇĎ√°ll√≠tott elektromos √°rammal szemben rendk√≠v√ľl hat√©kony alternat√≠va a napelemes rendszerek telep√≠t√©se, amelyek kiv√°lthatj√°k kev√©sb√© fenntarthat√≥ t√°rsaikat.

Vend√©geink a Wagner Solar Hung√°ria Kft. munkat√°rsai, Beleznai Orsolya √©s H√°zi √Ād√°m sz√°mos k√©rd√©s√ľnkre v√°laszt adtak. Le lehet v√°lasztani a h√°l√≥zatr√≥l a napelemrendszereket? Mi t√∂rt√©nik a t√∂nkrement, elhaszn√°lt panelekkel? Mire √©rdemes odafigyelni a telep√≠t√©s sor√°n? Milyen k√∂lts√©ggel j√°r egy napelemrendszer telep√≠t√©se? Mi a hibrid √ľzem?

Hallgasd meg podcast√ľnket, minden k√©rd√©sedre v√°laszt kaphatsz!

--:--
--:--

PodcastrŇĎl

√Črdekel, hogyan sp√≥rolhatsz a k√∂rnyezetv√©delemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagol√°smentes boltok? Gondolkozt√°l m√°r azon, hogy mitŇĎl lehetne jobb az √©leted? Szeretn√©l eg√©szs√©gesebben √©lni? Szokt√°l medit√°lni vagy b√°rmilyen √∂nfejlesztŇĎ tev√©kenys√©get gyakorolni? √Čs m√©g azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi z√∂lds√©g, a Z√∂ld k√∂r egy √©rtelmes besz√©lgetŇĎs mŇĪsor, ahol a fenntarthat√≥s√°g, k√∂rnyezetv√©delem, spiritualit√°s √©s √©letm√≥d k√©rd√©seit feszegetj√ľk. Ha szeretn√©l t√©m√°t vagy vend√©get aj√°nlani, Te magad szeretn√©l a mŇĪsorban r√©szt venni, vagy b√°rmilyen √©szrev√©teled van, akkor √≠rj az orsi@faklyaradio.hu email c√≠mre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben