Shunt-ös Életek

S1/E8
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 05. 12.
Vendégek Leimsider Rózsa
Műsorvezető Orsi

A mai, kicsit rendhagyó és mégis teljes értékű adásában Leimsider Rózsával beszélgettünk a Shunt-ös Életekről. A kisgyermekeknél előforduló hydrocephalus (magyarul vízfejűség) olyan betegség, amelynek során a koponyaüregen belül az agyvíz túlságosan felszaporodik az agyállomány rovására. Ennek kezelésére egy speciális eszköz, shunt kerül beültetésre, így a gyermek élete kis kellemetlenségek árán teljes lehet.

Nagyon sok múlik ebben az esetben is a személyes hozzáálláson, és azon, hogy a lelki támogatást biztosító közeggel tudjon kapcsolatba kerülni a szülő.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben