Szelektív hulladékgyűjtés

S2/E4
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2023. 04. 20.
Vendégek Tóth Andi
Műsorvezető Orsi

Mi a gond a szelektív hulladékgyűjtéssel? A hulladékokat egyrészt kezelni (válogatni, szállítani, feldolgozni) kell, ami erőforrásokat igényel, másrészt a nem megfelelően tárolt hulladékok további környezetszennyezést okoznak például a mikroműanyagok problémájához hasonlóan. Tehát az a legjobb lehetőség, hogy minél kevesebb szemetet termeljünk, és ebből amit csak lehet, hasznosítsunk újra. Hogy egyéni szinten mit tudunk tenni a probléma megoldására: milyen a kukánk tartalma, ebből mit és hogyan tudunk kiküszöbölni, és hogyan tudjuk NEM megvásárolni a szemetet - erről szól az epizód Háztartásom hulladék nélkül - Tóth Andival.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben