Születés körüli traumák

S2/E3
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2023. 03. 30.
Vendégek Daróczi Kata
Műsorvezető Orsi

A születés körüli történések könnyen traumákká alakulhatnak, akár a fogantatást megelőző időszaktól kezdve. Milyen hatások érhetik a gyermeket ebben az időszakban, és a későbbi élet folyamán akár felnőtt fejjel hogyan érdemes ezeket feldolgozni? Motivációs nehézségek, pénzzel kapcsolatos hitrendszerek, megküzdési stratégiák? Többek között erről lesz szó a podcastben, amelyben vendégünk Daróczi Kata.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben