Táplálkozásbeállítás

S1/E15
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 07. 11.
Műsorvezető Orsi

A táplálkozás életünk sokkal több területére hatással van, mint azt gondolnánk, és még mindig kiemelt jelentőségű, hogy a betegségek vagy tünetek kialakulása előtt, prevenció jellegűen foglalkozzunk az ételünk sokféleségével. Az inzulinrezisztencia, pajzsmirigy rendellenességek, gyulladások kialakulásában és akár hormonális betegségeknél is sokat javíthatunk az állapotunkon a táplálkozás megváltoztatásával. A Táplálkozásbeállítás szakértőjével, Bartha Ákossal beszélgettünk az egészséges táplálkozásról és arról, hogy a csapatuk milyen szemlélettel és milyen eszközökkel tudja segíteni a hozzájuk fordulókat ezen az úton.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben