Táplálkozásbeállítás

S1/E15
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 07. 11.
Műsorvezető Petya

A táplálkozás életünk sokkal több területére hatással van, mint azt gondolnánk, és még mindig kiemelt jelentőségű, hogy a betegségek vagy tünetek kialakulása előtt, prevenció jellegűen foglalkozzunk az ételünk sokféleségével. Az inzulinrezisztencia, pajzsmirigy rendellenességek, gyulladások kialakulásában és akár hormonális betegségeknél is sokat javíthatunk az állapotunkon a táplálkozás megváltoztatásával. A Táplálkozásbeállítás szakértőjével, Bartha Ákossal beszélgettünk az egészséges táplálkozásról és arról, hogy a csapatuk milyen szemlélettel és milyen eszközökkel tudja segíteni a hozzájuk fordulókat ezen az úton.

--:--
--:--

Podcastről

Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Érdekel a fenntarthatóság és a környezetvédelem és te is tennél valamit ennek érdekében? Te is szeretnéd gyermekedet egészségesebb és zöldebb világban látni felnőni? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség! A Zöld Kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, a környezetvédelem és az élhetőbb jövő kérdéseit feszegetjük a téma szakértőivel, valamint a műsor házigazdáival, Huber Anikóval és Márton Ferenccel, akik a Nuxon képviseletében ültek a mikrofonok elé.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben