Telepátia és gondolatátvitel

S1/E9
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 05. 19.
Vendégek Paulinyi Tamás
Műsorvezető Orsi

Paulinyi Tamással beszélgettünk a parapszichológia néhány területéről. A telepátia és gondolatátvitel hasonlóságai és különbségei, illetve ezen képességek hétköznapi megnyilvánulásai is szóba kerültek.

Vajon csak kiválasztott embereknek vannak különleges képességeik, vagy mindenkiben szunnyad egy kis mag, ami csak a kibontakozásra vár? Van-e szükség módosult tudatállapotra a paraképességek működtetéséhez? Módosult tudatállapotok hogyan idézhetők elő?

Ha érdekelnek a kérdések és válaszok, akkor hallgassd meg a podcastet!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben