A vegán gyógyító - Sulyok Csillaggal

S2/E5
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2023. 07. 13.
Vendégek Sulyok Csillag
Műsorvezető Orsi

Sulyok Csillag volt vendégünk a mai adásban, akivel többek között a vegánság kérdéseit jártuk körbe. Elmesélte eddigi útja egy részét, utazásait, és azt, hogyan is lett olyan ember, aki óriási szívvel hatalmas értéket képes adni mindenkinek. A gyógyítással is véletlenül találkozott, és a világban utazgatva eltanulta csínját bínját. Ha szeretnél többet megtudni, hallgassd meg a podcastet!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben