Tarhonyás-tojásos lecsó bográcsban
Gasztronómia | Ételek - Műsorvezető: Fáklya Rádió - 2020-10-13

Vendégünk

Leírás

1 kg paprika
1 kg paradicsom
3 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 hegyes erős
1 szál füstölt kolbász
egy csomag tarhogya
10 tojás
egy jó darabka mangalica szalonna (250 g)
némi pirospaprika

Kihasználjuk a jó időt és ma a szabadban főzünk! Na ha a környezeti adottságok megfelelnek, és a körülötted lévők is hagynak végre főzni, akkor mielőtt bármihez is neki kezdenél bonts egy hideg sört! Utána a kockákra vágott szalonnát helyezd bele a bográcsba, engedd, hadd izzadjon a tűz alatt!
Add hozzá az összevágott vöröshagymát. Pirítsd le, majd dobd rá a paprikát, a hegyes erőssel együtt! Kavargasd folyamatosan, mert képes odaégni! Ha már puhul, akkor mehet mellé a paradicsom is. Miután levet eresztett, mehet bele a fokhagyma is, majd a felkarikázott kolbász is. Nem kell túl sokat várakozni vele, menjen bele a tarhonya is így ahogy van, meg fog az főni ne aggódj!
Fűszerezd ízlés szerint és a pirospaprikával is nyugodtan szórd meg! Önts rá annyi vizet, amennyit felvesz, hogy biztosan ne égjen le az alja! Verd fel a tojásokat és amikor már úgy látod majdnem kész öntsd bele a felvert tojásokat! Kóstold meg és érezni fogod, hogy mi hiányzik belőle.

Podcastről

Hallgasd nálunk!

2

Ha szeretnéd le is töltheted!

Letöltés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Nem szeretnél lemaradni?

A feliratkozáshoz kérjük jelentkezz be.

Tarhonyás-tojásos lecsó bográcsban
Gasztronómia | Ételek - Műsorvezető: Fáklya Rádió - 2020-10-13

Vendégünk

Leírás

1 kg paprika
1 kg paradicsom
3 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 hegyes erős
1 szál füstölt kolbász
egy csomag tarhogya
10 tojás
egy jó darabka mangalica szalonna (250 g)
némi pirospaprika

Kihasználjuk a jó időt és ma a szabadban főzünk! Na ha a környezeti adottságok megfelelnek, és a körülötted lévők is hagynak végre főzni, akkor mielőtt bármihez is neki kezdenél bonts egy hideg sört! Utána a kockákra vágott szalonnát helyezd bele a bográcsba, engedd, hadd izzadjon a tűz alatt!
Add hozzá az összevágott vöröshagymát. Pirítsd le, majd dobd rá a paprikát, a hegyes erőssel együtt! Kavargasd folyamatosan, mert képes odaégni! Ha már puhul, akkor mehet mellé a paradicsom is. Miután levet eresztett, mehet bele a fokhagyma is, majd a felkarikázott kolbász is. Nem kell túl sokat várakozni vele, menjen bele a tarhonya is így ahogy van, meg fog az főni ne aggódj!
Fűszerezd ízlés szerint és a pirospaprikával is nyugodtan szórd meg! Önts rá annyi vizet, amennyit felvesz, hogy biztosan ne égjen le az alja! Verd fel a tojásokat és amikor már úgy látod majdnem kész öntsd bele a felvert tojásokat! Kóstold meg és érezni fogod, hogy mi hiányzik belőle.

Podcastről

Hallgasd nálunk!

2

Ha szeretnéd le is töltheted!

Letöltés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Nem szeretnél lemaradni?

A feliratkozáshoz kérjük jelentkezz be.

Előző részek

Tüttyölt ratyli

S1-E13

Meghallgatom

Sertéspörkölt rácosan

S1-E12

Meghallgatom

Tejfölös gombapaprikás

S1-E11

Meghallgatom

Juhtúrós sztrapacska Fáklya módra

S1-E10

Meghallgatom

Tarhonyás-tojásos lecsó bográcsban

S1-E9

Meghallgatom

Mexikói chillis bab

S1-E8

Meghallgatom

Zsíros máró

S1-E7

Meghallgatom

Fokhagymás sült oldalas

S1-E6

Meghallgatom

Zöldséges Rizseshús

S1-E5

Meghallgatom

Tepsis Borda

S1-E4

Meghallgatom

Tepertőkrémes Fáklya Pogácsa

S1-E3

Meghallgatom

Medvehagymás Burgonyakrémleves

S1-E2

Meghallgatom

Fehérboros csirkecomb hagymás törtkrumplival

S1-E1

Meghallgatom