1 fej vöröshagyma
negyed kiló gomba
3-4 gerezd fokhagyma
egy nagy pohár tejföl
só
bors
pirospaprika
Kevés olajon pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felszelelt gombákat is.
A piruló gombához adjuk hozzá az összenyomott gerezd fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk és egy evőkanálnyi lisztet is adjunk hozzá! Folyamatos kevergetés mellett öntsük hozzá a tejfölt és egy teáskanálnyi pirospaprikát. Ha szép rózsaszínes masszát kaptunk belőle, akkor a gombapaprikásunk el is készül. Köretként csőtésztát ajánlunk és szórjuk meg a kiszedett adagot egy kevés petrezselyemmel is, mert úgy az igazi.
1 fej vöröshagyma
negyed kiló gomba
3-4 gerezd fokhagyma
egy nagy pohár tejföl
só
bors
pirospaprika
Kevés olajon pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felszelelt gombákat is.
A piruló gombához adjuk hozzá az összenyomott gerezd fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk és egy evőkanálnyi lisztet is adjunk hozzá! Folyamatos kevergetés mellett öntsük hozzá a tejfölt és egy teáskanálnyi pirospaprikát. Ha szép rózsaszínes masszát kaptunk belőle, akkor a gombapaprikásunk el is készül. Köretként csőtésztát ajánlunk és szórjuk meg a kiszedett adagot egy kevés petrezselyemmel is, mert úgy az igazi.