A Hold démonok és a földönkívüliek

Több fajt is megneveznek az emberek, akik állításuk szerint a Földet látogatják, sőt, egyesek még az idegenek lakhelyét is név szerint említik. Ezeknek egyes része távoli csillagok bolygóiról jönnek, míg mások Naprendszer-béli helyeket, sőt, párhuzamos világokat említenek meg.

Egyesek a Holdat is említik, ahol az idegen lények élnek vagy bázisokat is létrehoztak megfigyelő központként. A tény az, hogy maga Carl Sagan népszerű csillagász - de ufókban szkeptikus - is azt hangoztatta, hogy a Hold tökéletes megfigyelő hely lenne az idegenek számára, ha a Földet és annak lakosait szem előtt akarnák tartani.

A legendák szerint a Hold démonok a Hold sötét oldalán élnek, akik szerepet játszanak a kozmosz körforgásában és segítik a lelkeket az emberek halála után. Azonban bármikor betörhetnek a földi valóságba, méghozzá rosszindulatú törpék képében. Magasságuk akkora, mint egy 6-7 éves gyermeké és nagy, hipnotikus szemeik vannak. Olykor még fülsüketítő hangot is hallatnak, amitől bármelyik ember halálra rémülhet és megfagy a vér az ereiben. Általában akkor erősebbek, amikor Holdfogyatkozás van. 

Sok középkori lény, akik általában alacsonyak és embereket rabolnak el, a barlangok mélyén, a föld gyomrában, vagy pedig a Hold sötét oldalán laktak. Sőt, egyesek egy másik valóságban tevékenykednek, ahová az embereket elragadják. Ha onnan vissza hozzák a mi világunkba, kiderül, hogy sokkal több idő telt el, mint ahogy azt érzékelték.

Ebben a leírásban felismerhetjük a modern földönkívülieket, azon belül is a kis szürkék archetípusát, leírását. Azok, akik azt mondják, hogy elrabolták őket a szürke idegenek, mind egyöntetűen úgy írták le őket, hogy alacsonyak és körülbelül 140 centiméter magasak. A jellegzetes óriási fekete szemüket pedig nem lehet nem megemlíteni, amiket "soha nem lehet elfelejteni" - állítják a szemtanúk. A származási helyüket általában a Zeta Reticulinak vélik - az 1961-es Betty és Barney Hill elrablása óta - azonban sokan azt említik, hogy a szürkék a Holdon is tevékenykednek.

Végül visszakanyarodunk a titokzatos holdbéli anomáliákra is: az Apollo 11 űrhajósai egy furcsa hangot hallottak az űrben, amikor is a Hold sötét oldalánál tartózkodtak és hirtelen megszakadt a rádiókapcsolatuk a Földdel. Bár "űr-zenének" nevezték el, valójában teljesen megrémültek tőle és csak "Wooooo!!"-ként emlegették. A NASA évekkel később rádió-interferenciaként magyarázták a dolgot, de pár asztronauta cáfolta ezt az elképzelést és nem értettek egyet. Kitudja...talán a Hold démonjainak fülsüketítő hangját hallották?...

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed! 

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben