A Judas Priest gitárosa, Richie Faulkner már erőre kapott életmentő műtéte után

Richie Faulkner azt mondja, hogy " nagyon erősnek és pozitívnak érzi magát" kevesebb, mint két hónappal azután, hogy életmentő műtéten esett át.

Szeptember 26-án a Judas Priest gitárosa a Louder Than Life fesztiválon való fellépése közben kapott szívinfaktust. Életmentő műtéte körülbelül 10 órát vett igénybe. Faulkner, aki jelenleg otthonában, Nashville-ben lábadozik, egy közösségi médiában közzétett bejegyzésben adott tájékoztatást állapotáról. Ezt írta: "Helló, mániákusok! Csak posztolni akartam, és sokan kérdeztek tőlem friss híreket arról, hogyan halad a felépülésem.

"10 nappal a műtétem után hazatérhettem a kórházból, hogy otthon folytassam a gyógyulást. Most már 7 hét telt el azóta az éjszaka óta, amikor minden történt, és nagyon erősnek és pozitívnak érzem magam. A bemetszéseim nagyon jól gyógyultak, és határozottan látom a fényt az alagút végén. Minden nap gitározom, és a családom szeretetével és támogatásával, a tőletek kapott folyamatos támogatással és a gitártól kapott inspirációval hamarosan újra a színpadon leszek! A sebészeim nagyon elégedettek a fejlődésemmel, és az összes első soros jegyet lefoglalták a következő Priest koncertre, haha.”

A Louder Than Life után a zenekar elhalasztotta a "50 Heavy Metal Years" nevű 50. évfordulós turnéjának átütemezett, újratervezett amerikai dátumait. A turné szeptember 8-án kezdődött a pennsylvaniai Readingben, és a tervek szerint októberig tartott volna, mielőtt november 5-én az Ontario állambeli Hamiltonban befejeződött volna.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben