Ajándékozz tetoválást Valentin napra!

Február 14 a Bálintok napja, sokaknak pedig az év azon alkalma, amikor kedvesüknek kifejezhetik az irántuk érzett szerelmet. Miért ne tennétek meg ezt egy életre szóló élménnyel a Stingers Tattoonál?

Bár sokan viszolyognak ettől a naptól, mondván miért kötelező pont ilyenkor szerelmet vallani, és talán a karácsonytól sem különbözik, hiszen szeretetet az év bármely napján lehet adni. Annyi azonban biztos, hogy a Stingers Tattoo természetesen erre az alkalomra is készült és ha úgy gondoljátok, hogy páros tetkót szeretnétek csinálni, akkor erre az életre szóló maradandó élményre 20% kedvezményt kaptok február 20-ig!

A Stingers Tattoo páros tetoválásairól több alkalommal is hírt adtunk már és nem győzzük továbbra sem hangsúlyozni, hogy profi környezetben, profi tetoválók kifogástalan munkáiról van szó. Ritka az az alkotás ebben a kategóriában ugyanis, amikor két külön testrészre két teljesen egyforma minta készül, színre, árnyalatra és méretre egyaránt. A Stingers Tattoonál ez nem kihívás, nektek csak egyetlen dolgotok van: elmondani a tetoválónak az elképzelést, beülni a székbe a családias légkörrel megtelt szalonba és kellemes beszélgetést folytatva jobbnál jobb zenék mellett megvárni, amíg a művész befejezi a munkát. Az eredmény mindig magáért beszél.

A továbbiakban nincs más teendőd, mint felkeresni a Stingers Tattoo-t és kihasználni a 20% kedvezményt, amire most február 20-ig van lehetőség! Foglalj időpontot még ma a Stingers Tattoo facebook oldalán az üzenetek menüpontban vagy hívd a +36 1 630 16 72-es telefonszámot!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben