Kívül-belül megújult a Stingers Tattoo

Abszolút nem meglepő az a rengeteg újítás, ami a Stingers Tattoo nevéhez köthető, azonban most mégis sikerült még minket is meglepniük azzal a megszámlálhatatlan igényes innovációval, amivel előálltak.

A Stingers Tattoo kétségtelenül felkerült a tetoválások és a piercengek szerelmeseinek térképére, de egy teljesen átlagos Google keresés is számtalan cikket és találatot hoz fel velük kapcsolatban. Nem is csoda, hiszen egyedülálló tevékenységük nem csak példaértékű, ráadásul a jelenlegi helyzetben a növekedés a legnagyobb szó egy vállalkozás életében, ami rájuk exponenciálisan is igaz. Nem akarunk nagy szavakkal dobálózni, de egy testművészettel foglalkozó esztétikai cég, ha akkor mutatja legnagyobb fejlődését, amikor sajnálatos módon más kényszerből húzza le a rolót, az azért már jelent valamit. Leginkább azt, hogy a vezetés profi, az alkalmazottak pedig szintén. Hiszen van kereslet a szolgáltatásaikra, ráadásul nem is kicsi és a kívül-belül megújulás is tükrözi a jövőbeni működésük stabilitását.

Előző cikkünkben beszámoltunk arról is, hogy a Stingers Tattoo csapata ismét bővült egy új taggal, aki Kaposváron, a művészeti egyetemen végzett grafikusként. Tehát nem is az a kérdés, hogy komoly szakemberek dolgoznak a vendégeken, hanem, hogy milyen további bővülést és innovációt csinált újfent a szalon? A válasz egyszerű, hisz Óbuda szívében már messziről látni a Stingers Tattoo logóját és cégérét a főút túloldaláról is, egy teljesen modern technológiával készült fólia tanúbizonysága által. A régi dizájn megmaradt, de ránézésre is megjelenik az emberben valami, ami odavonzza a tekintetet és arra készteti, hogy be kell térni személyesen is a szalonba.

Amint ez megtörténik, további száj tátott újdonságok fogadják a vendéget a teljesen modern és kényelmes bőrszékekkel, amelyek mindegyike el lett látva a Stingers Tattoo védjegyeként szolgáló hímzéssel. Ugyanez igaz minden egyes ülő alkalmatosságra a szalonban, illetve a kiegészítőként használatos és egyéb kényelmi funkciókat betöltő fejtámlák és kar-, illetve lábtámaszokra is.

Summázva a dolgokat egyértelműen megmutatkozik a Stingers Tattoo tulajdonosának, Bertalan Józsefnek az áldozatos munkája, aki cégvezetőként minden glórizástól mentesen abszolút példakép lehet más vezető számára is. Szakemberekből álló csapata nem csökkent, egyre csak bővül, ami szintén igaz szalonjára és a bemutatott újításokra is és a világban zajló események még ha foglalkoztatják is, fókusza egyáltalán nem a negatív dolgokra esik, hanem arra, hogy vállalkozása töretlenül haladjon tovább a bejáratott úton, amiben láthatóan ott a szív, a siker és a visszajáró vendégek pozitív visszajelzése is. Kell ennél több?

Ha közelebbről is megismernéd a Stingers Tattoo tevékenységét és szolgáltatásait, akkor keresd fel őket a 06-1-630-1672 telefonszámon, tekintsd meg facebook oldalukat ide kattintva vagy térj be hozzájuk személyesen a 1035 Budapest, Szentendrei út 19. számba!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben