Új taggal bővült a Stingers Tattoo csapata

Mitől lesz lenyűgöző a tetoválásod? Ha a tetoválóval már az első beszélgetésnél megtaláljátok a közös hullámhosszt, biztonságban és jó kezekben érzed magad, magával ragad a közvetlen stílus és hangulat, a legjobb helyen jársz, és talán nemsokára vissza is térsz repetázni!

A budapesti Stingers Tattoo családias csapata (akikkel ide kattintva ismerkedhetsz meg) új taggal bővült. Barna Ági nemrégiben csatlakozott a tetoválók kreatív társaságához, hogy új tetkókkal színesítse a vendégek életét.

Barna Ági tetováló

Barna Ági vagyok. Kaposváron, a művészeti egyetemen végeztem grafikusként. 9 éve kezdtem el a grafikuskodás mellett hobbiból tetoválni, ám később annyira beleszerettem a szakmába, hogy végül ez lett a munkám. 2-3 éve tetoválok aktívan tetoválószalonban.
Leginkább a minimal, linework, dotwork, geometric stílusokat szeretem csinálni, de más stílusokkal is kereshettek fekete-fehér színben. Természetesen tetoválás tervezést is vállalok 🙂

Akár a közelgő fesztiválszezonra szeretnéd felvértezni magad egy új szerzeménnyel, vagy az idei év legkomolyabb tetoválását álmodtad meg, a szentendrei úti tetoválószalonban a legjobb helyen vagy! Óriási tévhit, hogy nyáron nem ajánlott tetoválást csináltatni. A nyaralás vagy fesztivál előtt 2-3 héttel érdemes felvarratni, és akkor biztosan legyógyul a seb - hogy átadhasd aztán gondtalanul magad a felhőtlen szórakozásnak. Ha piercingről álmodozol, akkor is bátran vágj bele, hiszen a nyári időszak kedvez a regenerálódásnak ebben az esetben is.

Barna Ági tetováló

Töretlenül a Te igényeidre szabva, egyedi tanácsadással, ötleteléssel, egyenes, nyílt kommunikációval és meghitt, családias légkörrel vár a Stingers Tattoo!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben