Megbízható tetoválók és piercer a Stingerstattoo-nál

A tetoválószalonok tengerében nehéz olyat találni, ahol egyből megvan a közös hullámhossz, és megbízható, becsületes, őszinte emberek dolgoznak. A szentendrei úton lévő tetoválószalonba lépve magával ragad ez a közvetlen stílus és hangulat.

A gyakran visszatérő vendégek szakértőként is kikérik véleményüket az új mintákkal kapcsolatban, hitelt adnak a szavuknak és tapasztalatuknak. Végre egy olyan tetoválószalon Budapesten, ahol személyesen Veled foglalkoznak, és nem csak egy arc vagy a szalagon.

Bertalan Józsefnek, a budapesti tetoválószalon tulajdonosának történetét – és hogy milyen egy életre szóló élmény – előző cikkünkből itt ismerheted meg!

Sofron Évi

Évi három éve kezdett el tetoválóként dolgozni budapesti tetováló szalonban, nagyon kedves és megnyugtató kisugárzása van, az ember szívesen rábízza magát. Ebben a szakmában nagyon fontos, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia. Nagyjából fél éve dolgozik a Stingerstattoo-nál, de – mint a legtöbb tetováló művész – gyerekkorától kezdve rajzol és azóta is folyamatosan fejleszti magát.

Kiskorom óta nagyon érdekel engem a tetoválás, szépeknek találtam, és rajzolok is már kis óvodás koromtól fogva. A tetoválásban olyan sok tanulnivaló van, hogy ennek sosincs vége. Nagyon elfogadó vagyok, megtanultam az emberekkel bánni, mindenkit szeretek, próbálok vele együttműködni.

Gyöngyössy Emese

Kisgyerekként már megfordult a fejében, hogy szeretne tetoválást, és készíteni is szeretne, amit természetesen nem mindenki támogatott a környezetében. Hosszú út vezetett ide: a szalonba lépve úgy érezte, hogy hazaért, egyből tudta, hogy jó helyen van, amit azóta sok-sok dejavu érzés is megerősített. Az első alkalmakra mindig szívesen emlékszik vissza: a csuklóján lévő tetkója volt testén az első, az általa készített első színes teli vádlis tetkó is kellemes emlék.

Igazából nagyon kicsi voltam még, 11 éves körül lehettem, amikor emlékszem, hogy megláttam egy srácot, a karját, ilyen teli karos sárkányos téma volt, sok zöld volt benne meg piros. Akkor azt mondtam, hogy nekem egyszer biztos, hogy kell tetoválás, és hogy egyszer biztos szeretném tudni, hogy milyen ÉRZÉS készíteni egy tetoválást.

Hegyesi Orsolya

A piercing régebben extrém volt, ma már a tetováláshoz hasonlóan sokkal elfogadottabb dolog a test ilyen jellegű díszítése. A Stingerstattoo-nál Orsi a piercer, testékszerekkel díszíti fel a vendégeket kérésüknek megfelelően: lehet szemöldök, intim piercing, mellbimbó, egyedül a keresztbe nyelv, amitől ódzkodik. Józsival régóta ismerik egymást, egy lakásátalakítás miatt kerültek kapcsolatba, és azóta itt dolgoznak együtt, jól érzi magát ebben a budapesti tetováló szalonban. Előfordult az is, hogy a nagyszülő jött az unokájával szúratni!

Nekem nagyon fontos a családias légkör, és az, hogy a lányokhoz bármikor bármilyen kérdéssel fordulhatok, egyenes, nyílt kommunikációval így félszavakból megértjük egymást, Józsi mint főnök szerintem nagyon emberséges, egyáltalán nincs benne feszélyezettség.

Ha tetoválást vagy piercinget szeretnél, varrass bátran a Stingerstattoo tetoválószalonban Budapesten, ahol jelenleg három tetováló és egy piercer dolgozik: Józsi, Évi, Mesi és Orsi. Mi szívből ajánljuk őket!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben