Stingers Tattoo – egy életre szóló élmény

Amikor tetoválást készíttetünk, akkor alapvető nézőpont, hogy a tetoválóval személyes kapcsolatot építsünk ki, meglegyen a kölcsönös bizalom és szimpátia. Hiszen azon túl, hogy a kész tetkó szó szerint egy életre szóló élmény lesz, a minta méretétől és bonyolultságától függően rövidebb-hosszabb időt is együtt töltünk a tetoválóval.

A budapesti Stingers Tattoo tulajdonosának, Bertalan Józsefnek is az elsődleges szempontja az, hogy kellemes környezetben és családias hangulatban élhessen / élhessenek szenvedélyüknek. Már a szalonba lépéskor magával ragad a szalon old school jellege, utána a következő meglepetés pedig egyértelműen a hangulat: családias, baráti a kapcsolat a tetoválók és a piercer, sőt a vendégek között is.

„Mi nem egy gépsorként kezeljük a tetoválást, amikor bejössz hozzánk, nem beírunk hasra ütve valamelyik tetoválónkhoz – hanem már elindul egy kommunikáció és a tetoválóval beszélheted meg az elképzelésed.

A csapattagok mindegyike régóta foglalkozik tetoválással, akiknél már gyerekkorban kezdődött a pálya a rajzolás, művészi alkotások szeretetével. Becsületes, őszinte, megbízható munkatársakkal dolgozik együtt, akik a vendégek érdekeit veszik figyelembe, és szívvel-lélekkel, érzelmileg is ott vannak a tetoválásokban. Pont ezért, ha a mintával valami nem kerek, vagy úgy érzik, hogy a vendég nem teljesen megfontoltan választotta ki, ezt jelzik is: személyes felelősségnek tartják a kezükből kiadott munkát.

A kiveszni látszó, igazi „motoros rock” feeling, és ezáltal a tradíciók életben tartása is fontos számukra, például a XX. nagy Harley Davidson fesztiválon a Stingers Tattoo volt a hivatalos tetováló.

Na de hogy indul egy tetoválószalon élete?

Bertalan Józsinak igazából egy lakásvásárlás, és az utána következő festés mutatta meg az utat. A kifestett a lakásban egy szobát és a kinti folyosót művészi alkotásokkal , és a barátok kérdezték meg munkáját látva, hogy tetovál-e – ez a löket kellett hogy komolyabb érdeklődése a tetoválások világa iránt beteljesüljön.

Utána már minden ment magától: bejárt ismerősökhöz tetoválószalonokba megnézni technikákat, rutinokat, tájékozódott, hogy mi szükséges ahhoz, hogy ő is tudjon tetoválást készíteni. Természetesen – mint minden tetoválónak – saját maga volt első modellje, amit persze megelőzött gyerekkora óta az önfejlesztő rajzolás.

És akkor elkezdtem én is tetoválni, varrni – amikor már biztosabb volt a kezem egy ilyen jó fél év-év után – előtte ezért rengeteg rajzolás, rengeteg gyakorlóbőrözés stb.. volt, majd elkezdődtek az ismerősökön a kisebb minták, egyszerűbbek; aztán jöttek komolyabbak is.”

Fantasztikus hangulat, jó szakemberek és otthonos környezet vár! Ha tetoválást szeretnél, nézz be bátran a Stingers Tattoo szalonba, ahol jelenleg 3 tetováló és 1 piercer dolgozik: Józsi, Mesi, Évi, és Orsi. Mi szívből ajánljuk őket!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben