Dolgozzunk magunkon Kolozsi Mariann-nal

Kolozsi Mariann, mentor és coach szakemberrel beszélgettünk arról, hogyan lehet és érdemes fejleszteni önmagunkat a mindennapokban.

Arról, hogyan fejlődünk, hogyan fejlesztjük magunkat a mindennapokban igenis érdemes és kell is beszélni, ráadásul olyan téma ez, melyet nem is lehet elégszer hangsúlyozni. Számos szakemberrel, szakértővel beszélgettünk már róla, ebben az adásban pedig egy olyan szakmabeli hölggyel, aki számos tréning, képzés elvégzése és tudás megszerzése után, 25 évesen alapította meg önálló tréningközpontját.

Elvégre, mindenki életében eljön az a pillanat, hogy úgy dönt önfejlesztésbe kezd, mondja Kolozsi Mariann, aki arra is felhívja a figyelmet, hogy kezdő önfejlesztőként ugyanakkor túl sok információ áll rendelkezésünkre, így ha mindenképpen szakember bevonását szeretnénk önfejlesztési folyamatunkba bevonni, úgy érdemes a lehető legkörültekintőbben tájékozódni.

Mariann számos területen tud tanáccsal szolgálni, legyen az akár a szakmánkban megélt nőiesség erősítése, az önismeret fejlesztése, a kommunikációs csatornáink és kifejezőképességünk javítása, mellyel akár a párkapcsolat boldogságindexét is meg tudjuk határozni.

Kihangsúlyozza, hogy a megannyi tudás mellett sajnos egyre nem készítenek fel minket az iskolapadban: hogyan éljünk boldog, tartalmas és kiegyensúlyozott életet, mindezt megfelelő konfliktuskezeléssel, az önismerethez szükséges alapvető skillek és a holisztikus látásmód hiányával.

Hiszen a működésünk, ráadásul az egészséges működésünk is nagyban függ attól, hogyan is vagyunk lelkileg, hogyan érezzük magunkat, milyen gócpontok vannak az adott életszakaszunkban, melyhez egyet tehetünk: saját mélységeinkbe ásni, szembenézni a gócpontokkal és feloldani azokat. Hogy aztán az önfejlesztés sokszor rögös útján elindulva olyan életet élhessünk, amelyre vágyunk, amely vízióként jelenik meg ugyan, de az önfejlesztéssel igenis valósággá formálható.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben