Dolgozzunk magunkon Kolozsi Mariann-nal

Kolozsi Mariann, mentor Ă©s coach szakemberrel beszĂ©lgettĂŒnk arrĂłl, hogyan lehet Ă©s Ă©rdemes fejleszteni önmagunkat a mindennapokban.

ArrĂłl, hogyan fejlƑdĂŒnk, hogyan fejlesztjĂŒk magunkat a mindennapokban igenis Ă©rdemes Ă©s kell is beszĂ©lni, rĂĄadĂĄsul olyan tĂ©ma ez, melyet nem is lehet elĂ©gszer hangsĂșlyozni. SzĂĄmos szakemberrel, szakĂ©rtƑvel beszĂ©lgettĂŒnk mĂĄr rĂłla, ebben az adĂĄsban pedig egy olyan szakmabeli hölggyel, aki szĂĄmos trĂ©ning, kĂ©pzĂ©s elvĂ©gzĂ©se Ă©s tudĂĄs megszerzĂ©se utĂĄn, 25 Ă©vesen alapĂ­totta meg önĂĄllĂł trĂ©ningközpontjĂĄt.

ElvĂ©gre, mindenki Ă©letĂ©ben eljön az a pillanat, hogy Ășgy dönt önfejlesztĂ©sbe kezd, mondja Kolozsi Mariann, aki arra is felhĂ­vja a figyelmet, hogy kezdƑ önfejlesztƑkĂ©nt ugyanakkor tĂșl sok informĂĄciĂł ĂĄll rendelkezĂ©sĂŒnkre, Ă­gy ha mindenkĂ©ppen szakember bevonĂĄsĂĄt szeretnĂ©nk önfejlesztĂ©si folyamatunkba bevonni, Ășgy Ă©rdemes a lehetƑ legkörĂŒltekintƑbben tĂĄjĂ©kozĂłdni.

Mariann szĂĄmos terĂŒleten tud tanĂĄccsal szolgĂĄlni, legyen az akĂĄr a szakmĂĄnkban megĂ©lt nƑiessĂ©g erƑsĂ­tĂ©se, az önismeret fejlesztĂ©se, a kommunikĂĄciĂłs csatornĂĄink Ă©s kifejezƑkĂ©pessĂ©gĂŒnk javĂ­tĂĄsa, mellyel akĂĄr a pĂĄrkapcsolat boldogsĂĄgindexĂ©t is meg tudjuk hatĂĄrozni.

KihangsĂșlyozza, hogy a megannyi tudĂĄs mellett sajnos egyre nem kĂ©szĂ­tenek fel minket az iskolapadban: hogyan Ă©ljĂŒnk boldog, tartalmas Ă©s kiegyensĂșlyozott Ă©letet, mindezt megfelelƑ konfliktuskezelĂ©ssel, az önismerethez szĂŒksĂ©ges alapvetƑ skillek Ă©s a holisztikus lĂĄtĂĄsmĂłd hiĂĄnyĂĄval.

Hiszen a mƱködĂ©sĂŒnk, rĂĄadĂĄsul az egĂ©szsĂ©ges mƱködĂ©sĂŒnk is nagyban fĂŒgg attĂłl, hogyan is vagyunk lelkileg, hogyan Ă©rezzĂŒk magunkat, milyen gĂłcpontok vannak az adott Ă©letszakaszunkban, melyhez egyet tehetĂŒnk: sajĂĄt mĂ©lysĂ©geinkbe ĂĄsni, szembenĂ©zni a gĂłcpontokkal Ă©s feloldani azokat. Hogy aztĂĄn az önfejlesztĂ©s sokszor rögös ĂștjĂĄn elindulva olyan Ă©letet Ă©lhessĂŒnk, amelyre vĂĄgyunk, amely vĂ­ziĂłkĂ©nt jelenik meg ugyan, de az önfejlesztĂ©ssel igenis valĂłsĂĄggĂĄ formĂĄlhatĂł.

A FĂĄklya RĂĄdiĂłban elhangzott beszĂ©lgetĂ©st teljes egĂ©szĂ©ben meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

LĂĄtogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a FĂĄklya RĂĄdiĂł elkĂ©pesztƑen sajĂĄtos Ă©letĂ©t Ă©s nyomj nekĂŒnk egy like-ot, ha elnyerte a tetszĂ©sed!

© 2021 Fåklya Rådió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszåm: W/001506/2020

FelĂŒgyeleti szerv: Nemzeti MĂ©dia- Ă©s HĂ­rközlĂ©si HatĂłsĂĄg,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fåklyarådió - Fény a sötétben