Dolgozzunk magunkon Kolozsi Mariann-nal

Kolozsi Mariann, mentor √©s coach szakemberrel besz√©lgett√ľnk arr√≥l, hogyan lehet √©s √©rdemes fejleszteni √∂nmagunkat a mindennapokban.

Arr√≥l, hogyan fejlŇĎd√ľnk, hogyan fejlesztj√ľk magunkat a mindennapokban igenis √©rdemes √©s kell is besz√©lni, r√°ad√°sul olyan t√©ma ez, melyet nem is lehet el√©gszer hangs√ļlyozni. Sz√°mos szakemberrel, szak√©rtŇĎvel besz√©lgett√ľnk m√°r r√≥la, ebben az ad√°sban pedig egy olyan szakmabeli h√∂lggyel, aki sz√°mos tr√©ning, k√©pz√©s elv√©gz√©se √©s tud√°s megszerz√©se ut√°n, 25 √©vesen alap√≠totta meg √∂n√°ll√≥ tr√©ningk√∂zpontj√°t.

Elv√©gre, mindenki √©let√©ben elj√∂n az a pillanat, hogy √ļgy d√∂nt √∂nfejleszt√©sbe kezd, mondja Kolozsi Mariann, aki arra is felh√≠vja a figyelmet, hogy kezdŇĎ √∂nfejlesztŇĎk√©nt ugyanakkor t√ļl sok inform√°ci√≥ √°ll rendelkez√©s√ľnkre, √≠gy ha mindenk√©ppen szakember bevon√°s√°t szeretn√©nk √∂nfejleszt√©si folyamatunkba bevonni, √ļgy √©rdemes a lehetŇĎ legk√∂r√ľltekintŇĎbben t√°j√©koz√≥dni.

Mariann sz√°mos ter√ľleten tud tan√°ccsal szolg√°lni, legyen az ak√°r a szakm√°nkban meg√©lt nŇĎiess√©g erŇĎs√≠t√©se, az √∂nismeret fejleszt√©se, a kommunik√°ci√≥s csatorn√°ink √©s kifejezŇĎk√©pess√©g√ľnk jav√≠t√°sa, mellyel ak√°r a p√°rkapcsolat boldogs√°gindex√©t is meg tudjuk hat√°rozni.

Kihangs√ļlyozza, hogy a megannyi tud√°s mellett sajnos egyre nem k√©sz√≠tenek fel minket az iskolapadban: hogyan √©lj√ľnk boldog, tartalmas √©s kiegyens√ļlyozott √©letet, mindezt megfelelŇĎ konfliktuskezel√©ssel, az √∂nismerethez sz√ľks√©ges alapvetŇĎ skillek √©s a holisztikus l√°t√°sm√≥d hi√°ny√°val.

Hiszen a mŇĪk√∂d√©s√ľnk, r√°ad√°sul az eg√©szs√©ges mŇĪk√∂d√©s√ľnk is nagyban f√ľgg att√≥l, hogyan is vagyunk lelkileg, hogyan √©rezz√ľk magunkat, milyen g√≥cpontok vannak az adott √©letszakaszunkban, melyhez egyet tehet√ľnk: saj√°t m√©lys√©geinkbe √°sni, szemben√©zni a g√≥cpontokkal √©s feloldani azokat. Hogy azt√°n az √∂nfejleszt√©s sokszor r√∂g√∂s √ļtj√°n elindulva olyan √©letet √©lhess√ľnk, amelyre v√°gyunk, amely v√≠zi√≥k√©nt jelenik meg ugyan, de az √∂nfejleszt√©ssel igenis val√≥s√°gg√° form√°lhat√≥.

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben