Narradívák

Különleges küldetésű vendégek voltak a Fáklya Rádió újabb megszólaltatottjai: ismerjétek meg a Magyar Speciális Mozgókép Egyesület képviselőit és munkásságát.

Ez a különleges küldetés pedig nem más mint az értelmi fogyatékossággal élő emberek életminőségének javítása a mozgókép lehetőségei által, hiszen a Magyar Speciális Mozgókép Egyesület ezzel a célzattal alakult.

Gazdik Kati és Mayer Hugi erről mesélt legújabb podcastünkben és arról a civil kezdeményezésről, ahol egyaránt szerepelnek speciális filmes alkotók, filmes és színházi szakemberek, valamint a szociális ágazatban sok éves szakmai múlttal rendelkező szociális, gyógypedagógus szakemberek is.

Nekik egy és ugyanazon a céljuk: olyan speciális filmek készítése, amely fogyatékossággal élő emberek közreműködésével készülnek és amelyek egy gazdag gyűjteményben összpontosulnak kategóriák szerint és bárki számára kereshető módon.

A több mint 10 éve élő kezdeményezés az elejétől a végéig teremti meg a lehetőséget és jöveti nyomon a fogyatékossággal élők filmes munkáit, mi leginkább csak azt tudjuk kívánni, hogy még sokszor tíz évet ünnepelhessenek még.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben