Soul a Bon-Bon

Alig ejtjük ki az együttes nevét, máris dúdoljuk egyik-másik közismert dalukat. A Bon Bon egyik Bonja, Szolnoki Péter volt a stúdió vendége.

16 kiadott album, számos felkérés, külföldi fellépés és sikerprodukció fűződik a nevükhöz, na meg persze az a több generáció, akik dallamaikat mind a mai napig dúdolja.

Az együttes munkássága olyannyira gyümölcsöző volt, hogy felsorolni is nehéz milyen koncertet, milyen album, elismerést milyen nagyívű siker követett. Az igényes és szövegeiben nem kevésbé frappáns pop-rock zenét játszó duó 1995-ben alakult és rögtön ebben az évben debütáltak is első lemezükkel.

Szolnoki Péter, az együttes egyik tagja fuvolistaként kezdte pályafutását 8 éves korában. Az út egyértelmű volt, a zenei pálya, előbb a klasszikus, később a könnyűzenei éra határozta meg egész eddigi életét. Az elismerések nem is mutathatnák jobban, hogy ennél tökéletesebb út nem is volt számára kijelölve.

Péter szinte mindenkivel, aki számít a zenei pályán, közreműködött már együtt, a zenei élet egy megkerülhetetlen szereplőjévé nőtte ki magát, de sikere, filmzenéi, szinkronszerepei, rajzfilmekhez írt dalai és minden amihez csak hozzáért jól mutatja, esetében nem arannyá, hanem dallammá változott.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben