Egy merőkanálnyi szó Hudra Marcsival

Hudra L. Marcsiról nemcsak azt érdemes tudni, hogy a legnagyobb természetességgel és nyitottsággal viseltet bárki iránt, hanem azt is, micsoda alázattal és tisztelettel van hivatása, az írás felé.

Az írás művészete az idők kezdete óta különböző formákban, de jelen van, régóta kísér bennünket és talán mind a mai napig megvan a presztízsértéke mind az írástudóknak, mind a betűvetőknek és írásban történetmesélőknek, akárcsak a régmúlt időkben.

A világ azonban változik és a fióknak írók sem feltétlenül amiatt nem fedik fel munkáikat, mert félnek a fogadtatástól, hanem azért, mert nem látják a perspektívát arra, hogy valaha nyomtatott és kötött, netalán kemény fedeles formátumban foghassák kezükbe írásukat.

Marcsi munkáján, az Egy merőkanálnyi betűn túl, novellásköteteken, az írás szépségén, a tollforgatáson és többek között a könyvkiadás, de leginkább az elérhető könyvkiadás témáján és rejtélyes útvesztőin túl a jövőbeni tervekről is megannyi szó esett a Marcsitól megszokott nyitottsággal, humorral és alázattal fűszerezve.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben