Az igényes Fehér Balázs

Sokaknak a The Carbonfools zenekar frontembereként lehet ismerős, Fehér Balázs azonban jóval sokrétűbb személyiség, amiről mesélt is a rádió Cool-túra műsorában.

Balázs családjában a zene generációról generációra öröklődik, hiszen édesapja operaénekes, bátyja pedig szintén énekesi pályán mozog és a Cotton Club Singers formációjából lehet ismerős.

Már fiatalon zenélésbe kezdett, ugyanakkor modellkarrierje is felívelőben volt. ezért több éven át is inkább ennek a területnek szentelte idejét és energiáját.

Mivel azonban az önkifejezés fontos volt számára, ez a törekvése végül végérvényesen a zenei pálya felé sodorta őt. Tevékenykedett producerként, DJ-ként, mígnem 2006-ban az állandó frontemberét rendületlenül kereső  The Carbonfools nevű együttesben találta meg a helyét.

Az évek alatt különböző stílusok, illetve több formáció is alakult a nevével fémjelezve, mint a The Rocket Science és az Ő és Én, az elmúlt évben azonban 5 év pihenő után vadonatúj formációval és azon belül is merőben más lelkülettel tért vissza a zenei pályára. 

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben