A Stingers Tattoonál nincs lehetetlen!

A Stingers Tattoo az a hely, ahol az utcáról belépve is azonnal megvalósítják elképzeléseidet. Náluk nincs lehetetlen kérés és elkészíthetetlen minta, ráadásul ha elakadt a fantáziád, ők segítenek gondolataid megvalósításban is.

Sok helyről hallottuk már, hogy egy bizonyos mintát valamilyen oknál fogva nem készítettek el egy szalonban, aminek természetesen vannak magyarázható indokai is. A Stingers Tattoo viszont legalább az az emberséges hely, ahol ha valamilyen minta esetleg nem illik testfelépítésedhez, esetleg esztétikailag máshol más formában kivitelezve jobban nézne ki, akkor azt ott a helyszínen megtervezik Veled együtt és úgy valósítják meg, ahogyan számodra az a legmegfelelőbb.

Minden túlzás nélkül épp ezért is kijelenthető, hogy a Stingersnél nemhogy a legjobb kezekben vagy, de egy családias környezetben velük együtt ötletelni egy új mintán még szórakoztató is agyalni, miközben feltöltődsz a szürke hétköznapok fáradalmai alól. De ami a legjobb: az ő szótárukban nem szerepel a lehetetlen kifejezés, ennek fogalmát értelmezni sem tudják, hiszen minden egyes apró kis gondolatból grandiózus megvalósítás következik.

Elégedett ügyfelek százai számoltak már be a szalon tisztaságáról és vendégszeretetéről és természetesen a maradandó és örök, profi munkáról is. Legyen egy egyszerű kis szimbólum, egy kidolgozott fantázia, egy rajzfilm- vagy filmhős, vagy akár egy komplett portré, a Stingersnél biztosan megkapod mindazt, amire a legjobban vágysz.

Mostanában azt is megfigyeltük, hogy egyre többen készíttetnek maguknak páros tetoválást, amely két szerelmes összetartozását vagy két remek barát közös életútját ábrázolja. A szalonban ez sem okoz különösebb fejtörést, ugyanis a két tetoválás mind méretre, formára és színre is pontosan ugyanúgy fog kinézni. (Sajnálatos hír, hogy több fórumon is olvasható volt, hogy ezt nem minden tetováló tudta 100%-ban kivitelezni, szerencsére igazi védjegy a Stingers számára, hogy ők bármikor).

Az egyedi minták mellett pedig még mindig ott vannak a katalógusból választott munkák is, amelyek apró változtatásokkal képesek igazán új életre kelni. Hiszen ennek sincs akadálya, a Stingersnél a vendég kérése az szent és sérthetetlen, ami még egy plusz pont és indok a nincs lehetetlen gondolat menetére. Így hát mindenki megtalálja az önmagának legmegfelelőbb tetoválást Óbudán.

Régebben talán még az is elmondható volt, hogy voltak bizonyos extrém kérések a tetoválók felé, azonban napjainkra ez annyira értelmét vesztette, hogy manapság már nincs olyan kérés, amitől bárki is falnak menne, de legfőképp a Stingersnél ne varrnák fel neked, oda és úgy, ahogyan azt te szeretnéd. És leginkább ezen van a hangsúly, hiszen a tetováló szalon is akkor kiemelkedő, ha az a vendégért van. Róluk meg ez maximálisan elmondható.

Summázva a dolgokat mi csak is meleg szívvel ajánlhatjuk a Stingers Tattoot-t mindenkinek aki tetováltatni szeretne és reméljük, hogy így szeptember beköszöntével, ha már becsöngettek, az olvasóink is majd posztolnak olyan mintákat, ahol az iskolatáska témája jelenik meg rajtuk, természetesen személyes történetüket elmesélve.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben