Sok kicsi, sokra megy

A sok kicsi sokra megy elv√©t √©let√ľnk sz√°mos ter√ľlet√©n alkalmazhatjuk, ahogy p√©ld√°ul a fenntarthat√≥bb h√°ztart√°s kialak√≠t√°s√°ban is.

B√∂lcs gondolat, ha nem az egyik legb√∂lcsebb a sok kicsi sokra megy elve, mely nemcsak a t√ľrelmet, a j√∂vŇĎbe tekint√©st √©s a tudatos tervez√©st vet√≠ti elŇĎre, hanem azt a fajta elk√∂telezŇĎd√©st egy t√©ma ir√°nt is, melyben v√°ltoz√°st szeretn√©nk el√©rni.

Divatos vagy sem, jobban ink√°bb aktu√°lisnak √©s √©getŇĎnek mondan√°m az otthon alkalmazott fenntarthat√≥ szeml√©letet, amibe sokan az√©rt nem v√°gnak csak bele, mert az rengeteg ter√ľleten eredm√©nyezne mark√°ns v√°ltoz√°st.

De mint tudjuk, azok a legjobb szok√°sok, melyeket apr√°nk√©nt, folyamatosan alak√≠tunk √©ppen aktu√°lis √©let√ľnkh√∂z, √≠gy ha eddig a nagy volumenŇĪ √°talak√≠t√°st√≥l f√©lve nem v√°gtunk bele egy otthoni fenntarthat√≥bb szeml√©letbe, √©rdemes √°tgondolni a sok kicsi sokra megy elv√©t.

Induljunk el b√°rmilyen apr√≥nak tŇĪnŇĎ dologgal, m√°r az is hasonl√≥ seg√≠ts√©get, v√°ltoz√°st eredm√©nyez jelenlegi mindennapjainkban. √Črdemes teh√°t k√∂r√ľln√©zni magunk k√∂r√ľl √©s megkeresni a lehetŇĎ legapr√≥bb dolgot, amin sz√≠vesen v√°ltoztatn√°nk: komposzt kialak√≠t√°sa, k√∂rnyezetbar√°t tiszt√≠t√≥szerek haszn√°lata, mŇĪanyag helyett luffaszivacsok haszn√°lata, hat√°r a csillagos √©g.

Legyen b√°rmi, egy l√©p√©ssel k√∂zelebb l√©pt√ľnk egy sokkal szebb j√∂vŇĎ fel√©.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben