Közeleg a fesztiválszezon, ahol az élmény és a tetoválás kéz a kézben jár

Az iskolákból hamarosan kicsöngetnek, a fesztiválozóknak pedig becsöngetnek, ugyanis kezdődik a várva várt szezon! Beindul a nyár és a fesztiválozók legnagyobb örömére újra egy családként lehet mindenki együtt a kedvenc zenekarával és élményeivel, amit sok esetben magukra is tetoválnak.

Alig várjuk mi is, hogy újra ott lehessünk azokon a helyszíneken, amelyek immáron évek óta adnak maradandó élményeket és nosztalgikus emlékeket, amelyeket év közben a szürke hétköznapokon felidézhetünk. Hosszú is lenne a lista mindezt felsorolni, de különlegessége mégis mindig abban rejlik, hogy a megszokott helyszíneken minden évben jön egy új dolog, egy innováció, egy különleges és feledhetetlen élmény, amely elsöprő erővel adódik az előzőekhez, hogy legyen miről mesélni majd az unokáknak is. Sokkal egyszerűbb dolgunk van akkor, ha ezt még meg is tudjuk mutatni testünkön, egy igényesen kidolgozott mintában, amelynek története akár egy egész estét is felölelhet.

Biztonságos e egy szabadtéri rendezvényen tetováltatni?

Rengeteg fesztiválon megjelennek kitelepülve a tetováló szalonok képviselői, amelyre a szkeptikus azonnal fejet rázva menekül és rosszallóan pislogva jegyzi meg, hogy ez mekkora felelőtlenség, amelyet firkálatlanul és a tetoválás világától teljesen távolról jegyez meg. Persze tisztelet a kivételnek, de nagyon jól tudjuk, hogy az "amelyik kutya ugat, az nem harap" mondás bizony erősen érvényesül. Szeretnénk leszögezni ugyanis, hogy a fesztiválokon és szabadtéri rendezvényeken megjelenő tetoválók különös figyelmet fordítanak a vendégre, az időjárás körülményeit is szem előtt tartva és ami a legfontosabb: a fokozott higiéniára.

Alapszabály minden tetováló esetében, hogy alkoholos befolyásoltság alatt nem állnak neki egy munkának még a szalonban sem, a fesztivál ideje alatt ez fokozottan érvényes. Természetesen az is igaz, hogy nehéz nemet mondani olyan esetben, amikor egy vidám társaság csak buliból téved be élete legnagyobb koncertjéről a tetoválóhoz a fesztivál ideje alatt, de ilyenkor jön képbe a felelősségteljes tetováló, aki a kellő kommunikációval megérteti a vendéggel, hogy másnapra övé lesz az első időpont, amint tetoválásra alkalmas állapotba kerül.

A Stingers Tattoonál ez is egy emberséges dolog, hogy ők ezt az évek alatt felépített minőségi presztizst sosem tennék kockára és fennállásuk alatt is láttak már mindenféle embert, mindenféle állapotban, valamiért mégis egyre többen és többen tértek hozzájuk vissza a vendégek. Pontosan az emberséges kommunikáció miatt elsősorban, amely ilyen esetekben elengedhetetlen. Példaértékű ez a hozzáállás, hiszen ebben is megmutatkozik a családias légkör, valamint a kulturált közös nevező, amit hídként építenek ki kuncsaftjaik között. Nem kell ezt túl beszélni és nem is kell köntörfalazni vagy hátulról közelíteni a dolgokat, hiszen magyarok vagyunk, magyarul beszélünk, magyarul értünk! Az őszinteség csodákra képes!

Stingers Tattoo a motoros fesztiválon!

A XX. Harley Davidson Fesztiválon a Stingers Tattoo volt a hivatalos tetováló partner, akiknek a szervezők külön konténert biztosítottak, amely ellenállt az esőnek és a kánikulának, azt pedig mondani sem kell, hogy makulátlan higiénikus körülményekbe léphettek be hozzájuk a tetováltatni kívánó személyek. Aki náluk járt, az nem csak a motoros élményeivel és egy tetoválással gazdagodott, de megismerhette a Stingers Tattoo egyediségét, kollégáit és azt a mesébe illő légkört is, amelyről már olyan sokszor írtunk nektek. Az idei évben mi is több motoros fesztiválon fogunk megjelenni és abban is biztosak vagyunk, hogy megnézzük a rendezvény adta tetoválási lehetőségeket, hisz az életérzés a miénk is, de abban minden további nélkül biztosak vagyunk, hogy egyszerűen nem tudunk mást választani, csakis kizárólag a Stingers Tattoo-t az említett okok miatt. Ezt akár három egyszerű szóval lehetne részünkről jellemezni: családias, emberi, profi. És ezt a hármast egyelőre csak ők képviselik! Köszönjük!

Kellemes nyarat és tetoválásokban, valamint Rock and Rollban gazdag fesztiválokat kívánunk nektek!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben