Corben Dallas és az Ötödik Elem

Egyedülálló és megismételhetetlen banda járt a Fáklya Rádió stúdiójában. Kitaláljátok kik voltak ők? Egyetlen szóval segítünk: világjegy.

Elmondásuk szerint sokszor megalakultak, sokszor újjáavanzsáltak, volt, hogy szünetet is tartottak, de a kíváncsiság attól még ott lüktetett, hogy ismét zenével fejezzék ki legmélyebb gondolataikat.

Fótról érkezett hozzánk a Corben Dallas és az Ötödik elem nevű banda, akiket nemcsak nevük miatt nem felejtünk el egy jó ideig. Jelenlegi felállásul a 2017-es év gyöngyszeme, ekkor történt a banda névválasztása is, egészen nem mindennapi módon. Némi asszociációs játék egy telefonbeszélgetés közepette és meg is született a nem mindennapi és sokat emlegetett, filmet idéző név.

A trió felállás a dob-gitár-ének tengelyen indult el, saját dalaikra a legjellemzőbb, hogy a mély, bensőséges tartalom visszaköszön mind szövegben, mind dallamban és van, hogy felüti fejét egy alternatív, keserédes, vágyakozó vonal is, mely a saját dalok centrumát adja.

Zenéjük ugyanakkor hangról hangra belevaló és igényes a rockszcéna berkein és keretein belül, a saját dalokat pedig feldolgozások színesítik, egytől egyig olyanok, amilyenre szívesen bulizik jóformán bárki.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben