Dallamos zúzda Ipolyságból: ChapteR5

Különleges vendégeket köszöntöttünk újabban stúdiónkba, akik nem is akárhonnan, a határainkon túlról érkeztek hozzánk. Köszöntsétek a ChapteR5 bandát!

Nem akárhonnan, az Ipolyságból híres ChapteR5 nevű banda volt a stúdiónk vendége, akik a határon túli bandák kínálatát és a dallamos zúzda műfaját erősítik.

Az egyébként fennállásának harmadik évfordulóját hamarosan ünneplő banda 2018-ban alakult és a tervek szerint a melodikus metál stílussal lopták volna be magukat a zenerajongók szívébe. Valljuk be, kevés olyan zenekarról tudni, mely első fellépésével díjat bezsebelt, de a ChapteR5 életében ez bizony így volt, első hivatalos fellépésük egy verseny is volt egyben, ahonnan nem másként, győztesekként kerültek ki.

A szó szerinti első sikereket azóta is folytonosan felfelé ívelő pálya jellemzi, amivel elmondható: rég volt ilyen népszerű bandája a határon túli Ipolyságnak, mint ők.

Az ambíciózus fiatalokból álló csapat sorra osztja meg klippremierjeit, szerepléseit, így egyben biztosak lehetünk, amellett, hogy hallani fogunk még róluk, borítékolható, hogy lesz még nem is egy következő fejezet az együttes életében.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben