Egyre csak terjed a nők körében a mellnövelő olaj sikere

Ahogy a legújabb trendekben az emberek nagyobb figyelmet és jelentőséget tulajdonítanak a testi szépségnek, úgy a legtöbb nő is közel tökéletes alakra és méretre vágyik. Ezért egyre több hölgy keres természetes mellnövelő olajokat, amelyek megadják nekik a kívánt mellméretet.

A mellnagyobbítás egyik természetes és biztonságos módja a mellnövelő olaj alkalmazása. Segít javítani a fejletlen vagy megereszkedett melleket tonizálással, feszesítéssel és lágyítással. Ez egy természetes módszer a kívánt cél elérésére műtéti beavatkozás és egyéb káros mellékhatások nélkül.

Ha teltebb, feszesebb, tónusosabb melleket szeretne mellimplantátum-műtét kockázata nélkül, a hormonok kiegyensúlyozása az első lépés, amelyet minden nőnek meg kell fontolnia. Találtunk is egy indiai csodaszert, amelyet Breastone névre kereszteltek el és ami egy természetes összetevőkből álló termék, amely kiegyensúlyozza a női hormonokat, használata során pedig természetes módon segít növelni a mell méretét és annak feszességét.

Facebook oldalukon azt olvastuk a termékről, hogy használatát követően már heteken belül érezhető a mellek megnagyobbodása, hiszen összetevői segítik a női hormonok szabályozását káros mellékhatások nélkül.

Érdekesség, hogy az ösztrogén hormon serkenti a mellszövet fejlődését és ez a folyamat megismétlődik, amikor egy nő teherbe esik, és a szervezete ismét olyan hormonokat termel, amelyek elősegítik a mell növekedését. A szóban forgó növényi eredetű mellnövelő olajat éppen ennek mintájára alakították ki úgy, hogy serkentse az emlőszövetek növekedését, amelyek úgy reagálnak, mint a pubertás vagy éppen a terhesség időszakában.

Természetesen a női kozmetikumok piacán a bőr tonizáló és feszesítő termékek széles választéka elérhető, de ezekhez a termékekhez sajnos mellékhatások is társulnak, de ebben az olajban semmi ilyen nem található.

De akkor mégis hogyan működik?

A mellnövelő olaj természetes ösztrogént tartalmaz, amely újraaktiválja az emlőmirigyeket a bemasszírozás után és azonnal felszívódik az emlő hámján keresztül, növelve a vérellátást, ami pedig zsírszövet lerakódását eredményezi. Így ha az olajból 5-6 cseppet minden este közvetlenül a mellekre cseppent használója, akkor a rendszeres használatot követő 15 napon belül már jó eredményeket kell, hogy tapasztaljon.

A benne lévő mandula- és olivaolaj segíti a mellméret növekedését, valamint feszessé és formássá teszi, amelyet a hozzáadott jojoba olajban található A, B, D és E-vitaminok megtámogatnak. Továbbá az omega 3 zsírsavat tartalmazó lenmagolaj csökkenti a mellrák kockázatát.

A mellnagyobbítás természetesen némi életmód-módosítást is igényel, ne várjuk csak úgy a csodát! A megfelelő egészséges étrenddel és gyakorlatokkal, valamint a mellnövelő olajjal már valóban történhetnek előnyös változások. Végül is a jól lekerekített, teltebb és feszesebb mellek javítják és növelik a nők önbizalmát és az koránt sem baj, ha egy nő természetes úton kívánja szépségét még szebbé és kívánatosabbá tenni.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben