Eltörött görbe tükör a SzkiTonnal

Egyik pillanatról a másikra robbantak be a köztudatba: a nagy népszerűségnek örvendő SzkiTon Productions volt a vendégünk.

A vine videók úttörője a SzkiTon, akik sikert sikerre halmoznak és közösségi csatornáikon is elsöprő sikerrel szerepelnek. Vajon az újdonság ereje, a srácok tagadhatatlan tehetsége a műfajban vagy a közönség kell ahhoz, hogy ilyen rövid idő alatt ekkorát szóljon egy produkció?

Mivel a sikerre recept nincs, ezért itt is csak találgatásokba, tippekbe, okfejtésekbe bocsátkozhatunk, a tény viszont tény marad, a görbe tükör, amit a SzkiTon nekünk, magyar közönségnek tart, az igenis tetszik az embereknek. Legyen az zene, videó, véleménybejegyzés, bármi.

Hatalmasat szólt például legutóbbi, Hungarikum névre keresztelt előadásuk is, ahol a rájuk jellemző szarkazmussal vették pellengérre a hagyományőrző szcéna sajátosságait. Nagyfokú érzékenységgel nyúlnak egy-egy témához, meglátják a lehetőséget az aktualitásokban, ez is teszi őket annyira hitelessé, valamint az a sajátos humor, ami videóikban visszaköszön.

Profizmusukról szót nem is igazán kell ejteni, hiszen ez egyértelmű, ami viszont ennél is fontosabb, hogy zenei tehetségük sem utolsó. Ahogy ők mozdítanak ki miket a mindennapi rutinból, olyannyira érdemes odafigyelni rájuk, melyik irányba akarnak majd elmozdulni a szakma színterein.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben