Hindu paleoasztronaut√°k

Egyre t√∂bb bizony√≠t√©k igazolja, hogy f√∂ld√∂nk√≠v√ľli l√©nyek √©rkeztek a bolyg√≥nkra a t√°voli m√ļltban. A mai India ter√ľlet√©n √©lŇĎ hinduk viszont √ļgy gondolj√°k, hogy nem puszt√°n mitol√≥gi√°r√≥l van sz√≥, hanem h√ļs-v√©r l√©nyekrŇĎl, akik l√°thatatlans√°gba burkol√≥zva ma is itt √©lnek k√∂z√∂tt√ľnk.

Ňźsi sorok k√∂z√∂tt

A v√©dikus sz√∂vegekben √ļgy vannak elmes√©lve a m√ļlt esem√©nyei, mint a val√≥s√°gban megt√∂rt√©nt dolgok, ak√°r egy t√∂rt√©nelem k√∂nyvben. Sz√°mtalan technikai le√≠r√°ssal tal√°lkozhatunk benn√ľk, amik a mai kor ember√©nek gondolkod√°s√°ban t√∂k√©letesen egy√©rtelmŇĪ, haditechnikai eszk√∂z√∂knek √©s j√°rmŇĪveknek minŇĎs√ľlnek. MennybŇĎl √©rkezŇĎ v√°rosokat eml√≠tenek a legt√∂bb esetben, amikbŇĎl rep√ľlŇĎ szerkezetekkel sz√°lltak al√° a F√∂ldre. Ezek voltak a m√°r sokat eml√≠tett viman√°k. EzekbŇĎl j√∂ttek elŇĎ a tan√≠t√≥k, akiket ma istenekk√©nt tisztelnek. Teh√°t a tan√≠t√≥k √©s az istenek minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an f√∂ld√∂nk√≠v√ľli l√©nyek lehettek, akik valamit h√°trahagytak maguk ut√°n.

Aurangabad v√°ros√°ban egy igen √©rdekes komplexum fekszik, amelyet Ell√≥rrai-barlangoknak neveztek el. Itt tal√°lhat√≥ a Kailasa templom, ami egy hindu zar√°ndokhely a hegy gyomr√°ban, amit Shiva tisztelet√©re emelt√©k. Vagy ink√°bb m√©ly√≠tettek? Mert k√ľl√∂nlegess√©ge abban rejlik, hogy egyetlen egy, √≥ri√°si szikl√°b√≥l v√°jt√°k √©s faragt√°k ki az eg√©szet. Hogy mikor, az a mai napig rejt√©ly, ahogyan az is, hogy mik√©nt. Geol√≥gusok vizsg√°latai alapj√°n √ļgy gondolj√°k, hogy k√∂zel 400.000 tonna szikl√°t kellett elt√°vol√≠tani ahhoz, hogy a jelenlegi k√©p√©ben t√ľnd√∂k√∂lj√∂n a szent√©ly. R√°ad√°sul r√©g√©szek m√©g azt is r√°v√°gt√°k b√°rmilyen indok al√°t√°maszt√°sa n√©lk√ľl, hogy az eg√©sz mŇĪvelet 18 √©v alatt ment v√©gbe, vagyis a munk√°latok eddig tartottak.

A probl√©ma ott kezdŇĎdik, hogy ha 18 √©ven kereszt√ľl az akkori ember 12 √≥r√°t dolgozott egy nap meg√°ll√°s n√©lk√ľl, akkor 5 tonna szikl√°t kellett kib√°ny√°szniuk √≥r√°nk√©nt. Ez m√©g a mai modern technol√≥gia alapj√°n is lehetetlen! M√©rn√∂k√∂k szerint ezt a mŇĪveletet legal√°bb 800 √©vig kellett csin√°lni, teh√°t k√∂r√ľlbel√ľl √∂tvenszer annyi idŇĎbe telt volna kifaragni, mint ahogyan azt √°ll√≠tj√°k. R√°ad√°sul a k√∂rnyezŇĎ ter√ľleteken sehol nem tal√°lni a kiv√°jt szikl√°kb√≥l egy porszemet sem, ami mintha egyszerŇĪen szublim√°lt volna. 

Hogyan építették és mi célból?

A v√©dikus sz√∂vegek tartalmaznak le√≠r√°st egy √ļn. Bhaumastra szerkezetrŇĎl, amelyet napjainkban egy 3D nyomtat√≥k√©nt tudunk elk√©pzelni. Ugyanis ez a technika k√©pes volt l√©zer seg√≠ts√©g√©vel lyukat v√°jni a szikl√°ba √©s a folyamat sor√°n olyan hŇĎ keletkezett, hogy a kib√°ny√°szott kŇĎzet egyszerŇĪen eggy√© v√°lt a levegŇĎvel. A megmaradt szikl√°k pedig geometriai pontoss√°ggal hoznak l√©tre egy l√°tv√°nyos √©p√ľlet egy√ľttest. De sokkal √©rdekesebb az alag√ļtrendszer maga, ami a komplexum alatt helyezkedik el. Nem csak az√©rt, mert elm√©letileg ugyanezzel a technol√≥gi√°val k√©sz√ľlt, hanem mert l√°tsz√≥lag nem vezetnek sehov√° √©s nincs benne semmilyen logika sem.

A h√≠res angol spiritiszta, nevezett Emma Hardinge Britten, egy 1876-ban megjelent k√∂nyv√©ben (Szellemvid√©k) √≠rt ezekrŇĎl az alagutakr√≥l. Elmond√°sa szerint egy titkos t√°rsas√°g mŇĪk√∂d√∂tt azon a helyen, aminek az egyik tagj√°val asztr√°lis √ļton kapcsolatba is l√©pett. Ňź elmondta Emm√°nak, hogy az alag√ļtrendszer egy csarnokba torkollik bele, ahol h√©t darab f√©m tr√≥non, h√©t titokzatos csukly√°s alak √ľlt. A tr√≥nok galv√°nelemmel mŇĪk√∂dtek √©s azok lebegtek a magasban. A k√∂z√©psŇĎ tr√≥non √ľlŇĎ alak besz√©lt hozz√°, de alakj√°t nem tudta kivenni t√∂k√©letesen, ugyanis vibr√°lt. Mintha egyszer ott lenne, m√°sszor pedig nem. √ögy kell ezt elk√©pzelni, mint a Star Wars holografikus kommunik√°tora, ahol egyszerŇĪen tudott besz√©lni egym√°ssal k√©t szem√©ly. Elk√©pzelhetŇĎ, hogy a tr√≥non √ľlŇĎ alak val√≥ban egy holografikus kivet√ľl√©s volt csup√°n? Mivel a korm√°ny lez√°rt minden bej√°ratot az alag√ļtrendszerben, √≠gy k√∂nnyen lehet, hogy egy ma is mŇĪk√∂dŇĎ f√∂ld alatti b√°zisr√≥l besz√©l√ľnk, ahol hemzsegnek az idegen l√©nyek. Ugyanis ha maga a technol√≥gia is f√∂ld√∂n k√≠v√ľli, akkor elk√©pzelhetŇĎ, hogy az objektum napjainkban is akt√≠v.

A Himalája rejtély

Teoretikusok arra k√∂vetkeztetnek, hogy ha nem piramisr√≥l van sz√≥, akkor sz√°mukra egy√©rtelmŇĪ, hogy egy kiv√°jt hegy az √©rintett objektum, aminek a belsej√©ben egy f√∂ld√∂nk√≠v√ľli v√°rost is felfedezhetn√©nk. A szemtan√ļk besz√°mol√≥i ezt k√∂nnyen al√°t√°maszthatj√°k. A Himal√°ja zar√°ndok√ļtjain napi szinten tal√°lkoznak az arra t√©vedŇĎk azonos√≠tatlan rep√ľlŇĎ t√°rgyakkal, amik a hegy bej√°rataiban eltŇĪnnek. Magyar√°zat nincsen r√°. A Himal√°ja is egy f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek √°ltal haszn√°lt b√°zis lenne, amivel a korm√°ny t√∂k√©letesen tiszt√°ban van? Ez lenne a nagy titkol√≥z√°snak √©s a tilt√°snak az oka? Rem√©lj√ľk hamarosan erre a titokra is f√©ny der√ľl.

Hasonl√≥ t√©m√°kkal tal√°lkozhatsz m√©g h√≠reink k√∂z√∂tt a Paranorm√°lis men√ľben, valamint √©lŇĎben a keddi ParaSpiri c. mŇĪsorunkban is.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben