Hindu paleoasztronauták

Egyre több bizonyíték igazolja, hogy földönkívüli lények érkeztek a bolygónkra a távoli múltban. A mai India területén élő hinduk viszont úgy gondolják, hogy nem pusztán mitológiáról van szó, hanem hús-vér lényekről, akik láthatatlanságba burkolózva ma is itt élnek közöttünk.

Ősi sorok között

A védikus szövegekben úgy vannak elmesélve a múlt eseményei, mint a valóságban megtörtént dolgok, akár egy történelem könyvben. Számtalan technikai leírással találkozhatunk bennük, amik a mai kor emberének gondolkodásában tökéletesen egyértelmű, haditechnikai eszközöknek és járműveknek minősülnek. Mennyből érkező városokat említenek a legtöbb esetben, amikből repülő szerkezetekkel szálltak alá a Földre. Ezek voltak a már sokat említett vimanák. Ezekből jöttek elő a tanítók, akiket ma istenekként tisztelnek. Tehát a tanítók és az istenek minden kétséget kizáróan földönkívüli lények lehettek, akik valamit hátrahagytak maguk után.

Aurangabad városában egy igen érdekes komplexum fekszik, amelyet Ellórrai-barlangoknak neveztek el. Itt található a Kailasa templom, ami egy hindu zarándokhely a hegy gyomrában, amit Shiva tiszteletére emelték. Vagy inkább mélyítettek? Mert különlegessége abban rejlik, hogy egyetlen egy, óriási sziklából vájták és faragták ki az egészet. Hogy mikor, az a mai napig rejtély, ahogyan az is, hogy miként. Geológusok vizsgálatai alapján úgy gondolják, hogy közel 400.000 tonna sziklát kellett eltávolítani ahhoz, hogy a jelenlegi képében tündököljön a szentély. Ráadásul régészek még azt is rávágták bármilyen indok alátámasztása nélkül, hogy az egész művelet 18 év alatt ment végbe, vagyis a munkálatok eddig tartottak.

A probléma ott kezdődik, hogy ha 18 éven keresztül az akkori ember 12 órát dolgozott egy nap megállás nélkül, akkor 5 tonna sziklát kellett kibányászniuk óránként. Ez még a mai modern technológia alapján is lehetetlen! Mérnökök szerint ezt a műveletet legalább 800 évig kellett csinálni, tehát körülbelül ötvenszer annyi időbe telt volna kifaragni, mint ahogyan azt állítják. Ráadásul a környező területeken sehol nem találni a kivájt sziklákból egy porszemet sem, ami mintha egyszerűen szublimált volna. 

Hogyan építették és mi célból?

A védikus szövegek tartalmaznak leírást egy ún. Bhaumastra szerkezetről, amelyet napjainkban egy 3D nyomtatóként tudunk elképzelni. Ugyanis ez a technika képes volt lézer segítségével lyukat vájni a sziklába és a folyamat során olyan hő keletkezett, hogy a kibányászott kőzet egyszerűen eggyé vált a levegővel. A megmaradt sziklák pedig geometriai pontossággal hoznak létre egy látványos épület együttest. De sokkal érdekesebb az alagútrendszer maga, ami a komplexum alatt helyezkedik el. Nem csak azért, mert elméletileg ugyanezzel a technológiával készült, hanem mert látszólag nem vezetnek sehová és nincs benne semmilyen logika sem.

A híres angol spiritiszta, nevezett Emma Hardinge Britten, egy 1876-ban megjelent könyvében (Szellemvidék) írt ezekről az alagutakról. Elmondása szerint egy titkos társaság működött azon a helyen, aminek az egyik tagjával asztrális úton kapcsolatba is lépett. Ő elmondta Emmának, hogy az alagútrendszer egy csarnokba torkollik bele, ahol hét darab fém trónon, hét titokzatos csuklyás alak ült. A trónok galvánelemmel működtek és azok lebegtek a magasban. A középső trónon ülő alak beszélt hozzá, de alakját nem tudta kivenni tökéletesen, ugyanis vibrált. Mintha egyszer ott lenne, másszor pedig nem. Úgy kell ezt elképzelni, mint a Star Wars holografikus kommunikátora, ahol egyszerűen tudott beszélni egymással két személy. Elképzelhető, hogy a trónon ülő alak valóban egy holografikus kivetülés volt csupán? Mivel a kormány lezárt minden bejáratot az alagútrendszerben, így könnyen lehet, hogy egy ma is működő föld alatti bázisról beszélünk, ahol hemzsegnek az idegen lények. Ugyanis ha maga a technológia is földön kívüli, akkor elképzelhető, hogy az objektum napjainkban is aktív.

A Himalája rejtély

Teoretikusok arra következtetnek, hogy ha nem piramisról van szó, akkor számukra egyértelmű, hogy egy kivájt hegy az érintett objektum, aminek a belsejében egy földönkívüli várost is felfedezhetnénk. A szemtanúk beszámolói ezt könnyen alátámaszthatják. A Himalája zarándokútjain napi szinten találkoznak az arra tévedők azonosítatlan repülő tárgyakkal, amik a hegy bejárataiban eltűnnek. Magyarázat nincsen rá. A Himalája is egy földönkívüliek által használt bázis lenne, amivel a kormány tökéletesen tisztában van? Ez lenne a nagy titkolózásnak és a tiltásnak az oka? Reméljük hamarosan erre a titokra is fény derül.

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben