Hisztis Metál és a Touch Me Not

Ahogy már a beharangozóban is olvashattátok, a megfelelő szavakat is alig találjuk erre a zenekarra, annyira különleges ez a formáció. A Touch Me Not Kucsera Lillája volt beszélgetőpartnerünk.

Akár hisztisnek, akár diszkósnak, akár cukinak aposztrofálják egy biztos, hogy érzéki pop-metál banda a javából. Kétség sem fér hozzá, hogy egy különleges bandáról van szó, elvégre basszusgitárral a kezében, a mikrofon mögött egy hölgy áll, akit nem kevesebb, mint három férfi kísér.

Lehet, hogy kevesen tudják, hogy nem volt ez mindig így. 2014-ben csajbandaként indult a Touch Me Not, ahol éppen fordított felállásban játszottak, 3 női és egy férfitaggal. Viszont éppen ehhez az induláshoz kell visszakanyarodnunk azért, hogy megértsük a csajos, hisztis vonalat. Ami viszont mondhatni örök az a frontember Lilla és a metálos vonal, mely nem változik, hol zúzós, hol hörgős és éppen az aktuálisra, éppen a mostra reagál, hogy melyik zenei stílus irányába tekintenek ki a srácok.

Már az indulás is magával hozta az izgalmat, mind a felállást, mind pedig a stílust illetően, de a Touch Me Not esetében elmondható, hogy ez az érdeklődés az évek haladtával még intenzívebbé vált. Az együttes a Müpa Garázsband tehetségkutatóján 1. helyet zsebelhetett be, aki pedig már hallotta őket, tudja, hogy minden fellépésükön a maximumot hozzák.

Kétségtelen, hogy a Touch Me Not-nak egyetlen irány van megírva, mégpedig az előre, ha még nem hallottad idei számukat, akkor nincs több kifogás, nincs de: mindenképpen hallgasd meg!

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben