Itt a Sült galamb ATOM módra

Új videó klippel jelentkezik a négyéves debreceni ATOM punk rock trió. A zenekar ezúttal a Sült galamb (kapjátok be) című dalához készített egy dalszövegvideót. A csapat már több mint tíz videót készített az eddigi két nagylemezére, a Sült galamb a 12. a sorban.

Nagy mérföldkő ez, talán mindannyiunk kedvenc dalára sikerült most egy videót készíteni. A Sült galambban benne van minden, ami egy punk rock himnuszhoz kell, tempó, könnyen megjegyezhető refrén, és bárki tud azonosulni a mondandójával, aki felett törtek már pálcát. És hát ez utóbbi, valljuk be, mindenkire igaz. – írja Tomster, a zenekar énekes-gitárosa.

A kitartó munkának és a kedves közönségnek hála a srácok már túllépték az 50 000-es nézettséget a YouTube csatornájukon, és már többször sikerült koncertezniük többek között Debrecenben és Budapesten is.

Idén ismét stúdióba vonulunk, és megmutatjuk, mit alkottunk az utóbbi időben. Nagyon izgalmas új dalokat készítünk, kíváncsiak vagyunk, milyen lesz a fogadtatása. Megítélésünk szerint ezek eddig a legjobb dalaink. – zárja a sorokat Tomster.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben