Nu metál és a Seriouskid

A Csavard fel a hangerőt! egy dimenziója érkezett hozzánk a minap, méghozzá Seriouskid néven. 

Limp Bizkit, Korn és Deftones rajongóknak, de a korszakot meghatározó zenei stílust kedvelőknek is első hallásra szerelem lesz a Seriouskid, egészen pontosan egy pillanat alatt rákattannak majd.

A 2019 utolsó hónapjaiban alapított zenekar V. Németh Viktor frontember nevével forrt össze, aki mondhatni terápiás jelleggel hozta létre a bandát. Őt erősíti a kezdetektől  Győri Ádám, Rinkács Péter, valamint Csák Károly, a formáció azonban Oroszi Gáborral vált teljessé.

A  debütáló dalt kellő tervezés és szervezés, kiforrottság előzte meg, meg is jelent  Your Throne címen, mely erősen Korn-os hangzást hívott elő nemcsak a rajongók, de a szakma körében is.

A sztori azonban még jócskán nem ér itt véget, ezt követően megjelent első klipjük is és azóta sincs megállás, próbát próba követ, terveket tervek, de mi személy szerint azt várjuk, hogy élőben hallgathassuk a nu metál ötös fogatát színpadon zenélni.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben