Sexnuggets - Hangrobbanással a tavaszba

A karanténidőszakot dalírással és zenekari próbákkal túlélve új felvétellel jelentkezett a vintage hard rock/ funk rock vonalon zenélő Sexnuggets. A Hangrobbanás című dal az őszre tervezett harmadik albumuk előfutáraként érkezett.

“A Hangrobbanással pozitív energiát szeretnénk sugározni, mivel azt gondoljuk, hogy erre van most a legnagyobb szüksége mindenkinek – mondta Horváth Csaba énekes, aki hozzátette, az elmúlt egy év nekik sem volt könnyű, a dalírás és a próbák tartották bennük a lelket. – Mi magunk is próbáltunk a jelen helyzetből a legjobbat kihozni, ugyanezért szurkolunk minden zenész kollégánknak, a családtagjainknak és barátainknak is.“

A zenekar alapítója és gitárosa Horváth Csaba elmondta: Bár nagyon hiányolják a koncerteket, minden alkalmat megragadtak a tavasz folyamán, hogy zenélhessenek.

“Az egyik legnagyobb örömünk az idei évben, hogy a  “Köszönjük, Magyarország!” nevű kezdeményezés részeként, a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 szervezésében lehetőségünk nyílt arra, hogy a hajón adhassunk egy speciális koncertet, amit a köztévé is felvett. Ezt várhatóan pár hónap múlva lehet majd látni az M2 Petőfi tévén.” – közölte Drucker Richárd, aki hozzátette:

“Az új dalaink írásával, feldemózásával és stúdiófelvételeivel töltjük az időt, amiben továbbra is Pulius Tibi (Supernem) segít minket zenei producerként.Ezen felül azon dolgozunk, hogy a csapat egy igazán ütőképes megszólalással és játékkal állhasson a színpadra, hogy tényleg felejthetetlen legyen a leendő szezon a hallgatóságnak és a zenekarnak egyaránt – akármikor is kerüljön rá sor.“

faklyaradio.hu / Fémforgács

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben