Thoth hagyatéka

Thoth fennmaradt tizen√∂t darab smaragdt√°bl√°inak fontoss√°g√°hoz elker√ľlhetetlen a gondolatbeli idŇĎutaz√°s, amely nem m√°shol kezdŇĎdik, mint Atlantisz megsemmis√ľl√©s√©n√©l. Nagy tud√°st √©s tan√≠t√°st jegyzett le az utaz√≥, vagy Herm√©sz Triszmegisztosz n√©ven is ismert l√©lek, amit √°tmenek√≠tett az afrikai kontinensre, majd a Nagy Piramis meg√©p√≠t√©se ut√°n elrejtette azokat. Egyiptomban √≠bisz fejŇĪ istenk√©nt √°br√°zolt√°k, nagy tisztelet vette k√∂r√ľl, hiszen ŇĎ volt a tudom√°nyoknak √©s az √≠r√°snak az istene, hogy saj√°t akarat√°b√≥l az embereket tan√≠tsa.

A kezdet

Thoth le√≠r√°sai Keor v√°ros√°ban kezdŇĎdnek, amely Undal sziget√©n tal√°lhat√≥, az Amenti csarnokaiban, ahol egy nagy tud√°s√ļ civiliz√°ci√≥ √ľgyel a bolyg√≥ v√©delm√©re. Manaps√°g ez a hely Agartha n√©ven ismeretes. Ott √©lt Thoth, valamint az elsŇĎ lesz√ľletettek, akiket a F√©ny Gyermekei tan√≠tottak. Ňźk ugyan k√©pesek voltak fizikai testben megjelenni, de ezt mai sz√≥haszn√°lattal √©lve f√∂ld√∂nk√≠v√ľlinek defini√°ln√°nk, ugyanis kin√©zet√ľk nem volt emberi. Az egyik ilyen f√©nyl√©ny, b√°r mondhatjuk arkangyalnak is, akit a tov√°bbiakban Thoth csak Templomlak√≥nak nevez, elsz√≥l√≠totta ŇĎt apja mellŇĎl √©s ŇĎ maga tan√≠totta hossz√ļ idŇĎn kereszt√ľl. Megismerte a TeremtŇĎt √©s mindazokat az entit√°sokat, akik a reinkarn√°ci√≥s folyamatokat √©s a karmikus kapcsolatokat fel√ľgyelik, valamint igazgatj√°k. Ez a megtapasztal√°s tette lehetŇĎv√© sz√°m√°ra az √Člet kulcs√°nak aj√°nd√©k√°t, amely azt jelenti, hogy kil√©phetett a reinkarn√°ci√≥ k√∂rforg√°s√°b√≥l, lesz√ľlet√©seit imm√°ron ŇĎ szab√°lyozhatja saj√°t mag√°nak, ha akarja. Ez arra is lehetŇĎv√© tette ŇĎt, hogy dimenzi√≥kon kereszt√ľl utazzon az eg√©sz Univerzumban √©s tapasztalatokat gyŇĪjts√∂n a t√©ren √©s az idŇĎn k√≠v√ľl egyar√°nt. √ćgy j√∂tt r√° arra, hogy a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ bolyg√≥k k√ľl√∂nb√∂zŇĎ l√©nyeinek lelkei folyamatosan cser√©lŇĎdnek hal√°luk ut√°n egy √ļjabb reinkarn√°ci√≥s folyamatot megkezdve, amelynek minden esetben a tanul√°s a c√©lja. Ez az Univerzum egyik egyetemes t√∂rv√©nye.

Miut√°n az atlantiszi civiliz√°ci√≥ √∂nhib√°j√°b√≥l hanyatlani kezdett, a Templomlak√≥ k√©rte Thoth-ot, hogy mentsen meg akit m√©g lehet az ott l√©vŇĎ technik√°val egy√ľtt. Ezen le√≠r√°sok egy ŇĪrhaj√≥ra haszn√°lat√°ra utalnak. Afrika √©szaki r√©sz√©n sz√°lltak le, ahol az elŇĎemberek (Khem gyermekeinek nevezi ŇĎket) kezdetleges bunk√≥kkal megt√°madt√°k ŇĎket. Thoth, ankh p√°lc√°j√°val elŇĪzte a t√°mad√≥kat. (A p√°lca technikai le√≠r√°sa nem maradt fenn, annyi bizonyos, hogy ezzel a p√°lc√°val t√°rgyakat tudott mozgatni, illetve ment√°lis energi√°kat tudott felerŇĎs√≠tve k√∂zvet√≠teni. A k√©sŇĎbbiekben ezt az ankhot √°br√°zolt√°k sz√°mos egyiptomi isten kez√©ben.)

Hossz√ļ √©veket t√∂lt√∂tt Thoth ezen a ter√ľleten, le√≠r√°sai tiszt√°n t√ľkr√∂zik, hogy meg√∂regedett.

Ekkor tan√≠tv√°nyait sz√©tk√ľldte a vil√°g minden pontj√°ra, hogy tan√≠ts√°k az emberis√©get (pontosan erre az idŇĎre tehetŇĎ a vil√°g piramisainak, szakr√°lis √©s megalitikus √©p√ľletek energiapontokon val√≥ meg√©p√ľl√©se), majd visszat√©rt a mai Agartha Amenti csarnokaiba, hogy √ļjra megfiatalodj√©k. Ezt a mŇĪveletet az ankh √°ltal, a Nagy Piramis meg√©p√≠t√©s√©vel kezdte. A piramis cs√ļcs√°n egy krist√°lypiramist helyezett el, amely az idŇĎbŇĎl √©s a t√©rbŇĎl l√©trehozta az erŇĎt, m√©g az als√≥ cs√ļcs√°n egy dimenzi√≥kaput nyitott meg, amely egyenes √ļt volt az Amentibe. Thoth itt rejtette el a m√°sik vil√°gnak a kulcsait. Az ut√≥kornak annyi inform√°ci√≥t hagyott h√°tra, hogy a bŇĪntelen √©s tiszta l√©lek, hossz√ļ megtisztul√°si (medit√°ci√≥s) folyamat ut√°n ha belefekszik az √°ltala k√©sz√≠tett szarkof√°gba, akkor spiritu√°lis √ļton megkaphatja a titok egy r√©sz√©t. Miut√°n Thoth visszat√©rt az Amentibe, otthagyta test√©t, hogy amikor majd visszat√©r, √ļjra abban a testben t√©rhessen vissza az emberek k√∂z√©.

A belsŇĎ F√∂ld lak√≥i

A F√∂ld belsej√©ben tal√°lhat√≥ civiliz√°ci√≥t is le√≠rja, amelynek fejletts√©gi szintje t√∂bb ezer √©vvel elŇĎtt√ľnk j√°r. Megjegyzi azt is, hogy t√∂bb, nem felt√©tlen√ľl j√≥ sz√°nd√©k√ļ idegen faj is lakhely√©t alak√≠totta ki a f√∂ld felsz√≠ne alatt, akik m√°s bolyg√≥kr√≥l √©rkeztek ide. Az ŇĎshonos n√©p f√∂ldalatti v√°rosait energiapajzs veszi k√∂r√ľl, ami megv√©di ŇĎket minden k√ľlsŇĎ t√©nyezŇĎtŇĎl.

Az itt √©lŇĎ entit√°sok csak n√©ha jelennek meg fizikai testben. Az eg√©sz le√≠r√°st egy √°lomszerŇĪ √©lm√©nyhez hasonl√≠tja. Fontos megeml√≠teni, hogy az Amenti nem csup√°n egy f√∂ld alatti hely, ugyanis ezekbe a v√°rosokba bel√©pve √©rheti el az egy√©n reinkarn√°ci√≥s fejlŇĎd√©s√©nek cs√ļcs√°t, ha fizikai √©let√©ben a kellŇĎ tudatszint emelked√©s megt√∂rt√©nt. Tulajdonk√©ppen egy n√©gydimenzi√≥s teret kell elk√©pzelni, teh√°t az Amenti csak r√©szben fizikai val√≥s√°g. Viszont aki id√°ig eljut √©s rendelkezik a kellŇĎ tudatos b√∂lcsess√©ggel, akkor annak lehetŇĎs√©ge van ugyan√ļgy kil√©pni a reinkarn√°ci√≥s folyamatb√≥l, mint ahogy azt Thoth is megtette.

(Magyarul ugyanazt √≠rja, amit a reinkarn√°ci√≥s tanokr√≥l √©s az Akash√°r√≥l tudunk. Ha az ember elv√©gezte feladat√°t amit r√°b√≠ztak, illetve kijav√≠totta elŇĎzŇĎ √©leteinek hib√°it, akkor kil√©phet a k√∂rforg√°sb√≥l.)

Mivel Thoth mindent megtanult a l√©tez√©srŇĎl amit lehetett, sŇĎt m√©g dimenzi√≥k√∂zi tapasztalatai is voltak, √≠gy elbocs√°jtott√°k az AmentibŇĎl, hiszen tud√°sa el√©rte a mesteri szintet. Az Urakt√≥l felaj√°nl√°st kapott az Amentiben l√©vŇĎ √∂r√∂k √©letre, vagy saj√°t sz√°nd√©ka szerint b√°rmilyen testben √©s form√°ban l√©vŇĎ √©letre vagy hal√°lra. Teh√°t b√°rmit akar, az lehets√©ges. Ez v√°r az emberi l√©lekre is a hal√°l ut√°n, am√≠g m√©g nem √©ri el a megfelelŇĎ tudatszintet, azzal a k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy a tal√°lkoz√°s elker√ľlhetetlen a Hal√°l Ur√°val, m√°s n√©ven a Felejt√©s Angyal√°val, aki kit√∂rli elŇĎzŇĎ √©letei eml√©keit, mielŇĎtt megkezden√© √ļj lesz√ľlet√©s√©t.

Tudás és bölcsesség

Thoth igen fontos inform√°ci√≥kat k√∂z√∂l a b√∂lcsess√©grŇĎl √©s annak alkalmaz√°s√°r√≥l. Tan√≠t√°saiban szerepel, hogy a b√∂lcsess√©g hatalmas erŇĎ, amely kiv√©tel n√©lk√ľl mindenkit naggy√° tehet. De a b√∂lcsess√©ggel nem szabad k√©rkedni! A tudatlannal ugyan√ļgy kell besz√©lni, mint a b√∂lcscsel, valamint a nagy tud√°s√ļ emberek szavait sem szabad figyelmen k√≠v√ľl hagyni, mert azok tesznek igaz√°n b√∂lccs√©. K√ľl√∂n kiemeli napjaink kuruzsl√≥it is, akikre nem szabad odafigyelni, hi√°ba tŇĪnik az b√∂lcsnek. Azokat az embereket √ļgyis b√ľntet√©s s√ļjtja majd, az Univerzum √©s a karma t√∂rv√©nyei alapj√°n.

A b√∂lcsess√©get √©s a tud√°st nem szabad felhaszn√°lni embert√°rsunk f√©lelem kelt√©s√©re, mert az √∂r√∂k s√∂t√©ts√©ghez l√°ncol. Ha az ember √©lete bizonyos szakasz√°ban v√°laszt√°s el√© ker√ľl √©s v√°laszt√°s√°nak gondolata j√≥ √©rz√©ssel t√∂lti el, akkor azt a lehetŇĎs√©get kell v√°lasztania, mert az lesz a j√≥ √ļt. Hasonl√≥k√©ppen besz√©l a gazdags√°gr√≥l is. El√©rhetŇĎ b√°rmikor ha cselekv√©s k√∂veti, de megtartani m√°r csak a szeretet erej√©vel lehets√©ges. Teh√°t az esetek t√∂bbs√©g√©ben ne a k√∂nnyebb √ļt legyen a meghat√°roz√≥, amit k√≠n√°lnak, l√©lekbŇĎl √©rdemes k√ľzdeni az √©let jobb√° t√©tel√©√©rt! L√©nyeg√©ben a Vonz√°s-t√∂rv√©ny√©nek alkalmaz√°s√°r√≥l tan√≠t, amely ugyancsak egy egyetemes igazs√°g.

Sz√≥ esik az ember isten√≠t√©s√©rŇĎl, amely rendk√≠v√ľl helytelen dolog, mindenk√©ppen tart√≥zkodjunk tŇĎle! Ide tartozik k√ľl√∂nb√∂zŇĎ rigmusok skand√°l√°sa is, amely negat√≠v mantrak√©nt hatol az elme tudatalattij√°ba. Ezen t√©nyek napjaink politik√°j√°ban figyelhetŇĎek meg, h√°t tart√≥zkodjunk tŇĎle, ellenkezŇĎ esetben egyens√ļlytalann√° √©s k√ľl√∂n√∂sen befoly√°solhat√≥v√° v√°lhatunk! A tudattalan ember sajnos ezen √©rt√©krendek szerint √©l √©s a hasznos, illetve seg√≠tŇĎ gondolatok s√©rtŇĎnek tŇĪnhetnek sz√°m√°ra. Ezt ne vegy√ľk fel s√©relemk√©nt, az ŇĎ tudata nincs m√©g azon a szinten, hogy b√°rmilyen v√°ltoz√°s elinduljon az √©let√©ben.

Minden gondolat, tett, sz√≥ √©s cselekedet egy folyamatot ind√≠t el, ami a p√°rhuzamos s√≠kokat √∂sszek√∂ti a j√∂vŇĎbeni t√∂rt√©n√©sekkel. Teh√°t minden ettŇĎl f√ľgg! Az eg√©sz egy rendszer. EbbŇĎl nem tudunk kil√©pni, nem is lehet, de ir√°ny√≠thatjuk, ha megvan a kellŇĎ tudatoss√°g. Alak√≠thatjuk sorsunkat, de azt sz√≠v√ľnk szeretet√©bŇĎl √©s b√∂lcsess√©g√©bŇĎl fakad√≥an tegy√ľk meg!

Az ember is egy f√©nyl√©ny, csak testhez van k√∂tve. Pontosan le√≠rja hogyan √©rdemes cselekedni, szembe n√©zni azokkal a probl√©m√°kkal, amelyeket elŇĎzŇĎ √©let√ľnk sor√°n gener√°ltunk √©s hogyan oldjuk meg azokat! Ha minden feladatot teljes√≠tett√ľnk, akkor befejezt√ľk a f√∂ldi k√ľldet√©s√ľnket √©s megszabadultunk a k√∂rforg√°st√≥l, a tov√°bbi f√°jdalmakt√≥l. Imm√°ron minden t√∂k√©letess√© v√°lik. Ez ism√©telten az Univerzum egy t√∂rv√©nye.

A kozmikus utazó

Thoth a Vil√°gegyetemben tal√°lhat√≥ bolyg√≥kon vend√©geskedett, √≠gy megfigyelhette, hogy a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©letform√°kon √©s fajokon k√≠v√ľl az ember is megtal√°lhat√≥ sz√°mos m√°s bolyg√≥n, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fejletts√©gi szinteken. Van olyan faj, aki a tudat√°val teremt bizonyos t√°rgyakat √©s ezzel a technik√°val eg√©sz v√°rosokat k√©pes fel√©p√≠teni. (Magas tudatszinten ezt nevezz√ľk atlantiszi technol√≥gi√°nak) Ez√©rt is jellemzŇĎ, hogy bolyg√≥nkon k√≠v√ľl √©lŇĎ m√°s fajok tudatosan √©lnek m√°r a negyedik dimenzi√≥ban, de egyelŇĎre ezt mi nem vagyunk k√©pesek meg√©rteni. Illetve √©rtj√ľk √©s tudjuk, de ezt a tud√°st sz√°nd√©kosan rejtik, hogy ne alkalmazzuk!

Ezekre a lényekre ugyanazok a szabályok érvényesek, mint amit már említett Thoth több smaragdtáblán is. Az ember lelke is reinkarnálódhat ezen lénytestekbe, hogy a tanulás

k√∂rforg√°sa √©rv√©nyes√ľlj√∂n, de nem ez a jellemzŇĎ folyamat, ez ink√°bb a cs√ļcspont. Az emberi l√©lek nem f√∂ldi eredetŇĪ, csak lesz√ľlet√©se teszi azz√°. Miut√°n megkapja feladat√°t, a k√∂rforg√°s tov√°bbra is a F√∂ldre val√≥sz√≠nŇĪs√≠thetŇĎ. Ezt Thoth √≠gy √≠rja le: ‚ÄúNem a F√∂ldrŇĎl val√≥ vagy f√∂ldi ember, mert sz√ľlŇĎd a v√©gtelen kozmikus F√©ny.‚ÄĚ

Thoth arra tan√≠t, hogy ha az ember b√∂lcsess√©g√©nek foka el√©ri a testelhagy√°s tudatos gyakorl√°s√°nak szintj√©t, akkor k√©pes lehet beutazni az eg√©sz Vil√°gmindens√©get is. K√ľl√∂n hangs√ļlyt fektet a medit√°ci√≥ra, amely saj√°t magunk belsŇĎ harm√≥ni√°j√°t fokozza, folyamatosan n√∂velve ezzel tudatszint√ľnket √©s a k√≠v√°nt dolgok bevonz√°s√°t egyar√°nt.

F√∂ld√∂nk√≠v√ľli technika

Az ŇĎsidŇĎkben egy Horlet nevŇĪ f√∂ld√∂nk√≠v√ľli l√©ny √©rkezett a bolyg√≥ra, hogy tan√≠tsa az emberis√©get. √Ātadta az √ļgynevezett atlantiszi technol√≥gia tud√°s√°t az ott √©lŇĎknek, teh√°t ment√°lis kivet√ľl√©sei alkott√°k meg a fizikai √©p√≠tm√©nyeket. Ide √©rtve a templomokat, de mag√°t a szigetet is. A tov√°bbiakban le√≠rja, hogy ezen idŇĎszak ut√°n vette tan√≠tv√°ny√°ul Thothot a Templomlak√≥ √©s rendk√≠v√ľl hossz√ļ idŇĎn √°t tanult spiritu√°lis tanokat, amely azt√°n mesterr√© tette ŇĎt. Felismerte, hogy minden mindennel √∂sszef√ľgg, a l√©lek egy t√∂k√©letesen megtervezett t√©rben √©l.

Atlantisz pusztul√°sa pontosan az√©rt t√∂rt√©nt meg, mert lak√≥i m√°r azt hitt√©k mindent tudnak. Olyan technik√°t haszn√°ltak, aminek biztons√°g√°r√≥l nem voltak meggyŇĎzŇĎdve, √≠gy felelŇĎtlens√©g√ľk a hal√°lba tasz√≠totta ŇĎket.

Thoth ŇĪrhaj√≥ra menek√≠tette a marad√©k tud√°st √©s n√©h√°ny t√ļl√©lŇĎt, ahogyan azt m√°r √©rintett√ľk, de megeml√≠ti azt is, hogy a haj√≥t elrejtette a Szfinx al√° a tud√°ssal egy√ľtt. Figyelmeztet√©sk√©nt hozz√° teszi, hogy ha a f√∂ld alatti negat√≠v fajok a felsz√≠nre j√∂nn√©nek, akkor √°ss√°k elŇĎ a tan√≠tv√°nyok az ŇĪrhaj√≥t √©s haszn√°lj√°k azt fegyverk√©nt.

A Nagy Piramisban tal√°lhat√≥ Thoth hagyat√©ka, titka, amely egy olyan szob√°ban van elrejtve, amelynek ajtaja egy fal. A Nagy Piramisban egy ilyenrŇĎl tudunk, a Gantenbrink-akn√°r√≥l. Azt mondja Thoth: ‚ÄúHaszn√°ld a Hetes kulcs√°t √©s al√°hull neked az √ļt‚ÄĚ. Itt v√©lhetŇĎleg egy technikai berendez√©sre utal, ami dimenzi√≥- vagy csillagkapu lehet, ugyanis a Hetes, ‚Äúmester ki kulcsa az Ňįrnek √©s az IdŇĎnek‚ÄĚ.

Var√°zslat vagy tudatoss√°g?

A m√°gia szerep√©rŇĎl √©s fontoss√°g√°r√≥l is besz√©l, amely nem m√°s, mint a b√∂lcsess√©g magas foka. A fekete m√°gi√°t is kiemeli, amely a negat√≠v entit√°sokban nyilv√°nul meg, c√©ljuk az emberis√©g tudatlans√°gban tart√°sa. Titkos t√°rsas√°gokk√©nt jelennek meg a f√∂ld√∂n, c√©ljuk az ember rabszolgas√°gban tart√°sa, hiszen alattval√≥kra van sz√ľks√©g√ľk. (Ha megn√©zz√ľk napjainkban p√©ld√°ul a Denver rept√©r rejt√©ly√©t vagy az Illuminati tev√©kenys√©g√©t, illetve a politikai berkekbŇĎl sz√ľletendŇĎ √öj Vil√°grendet, akkor mind megfelelnek ennek a kateg√≥ri√°nak. Hozz√°teszem nincs feh√©r √©s fekete m√°gia, haszn√°l√≥ja teszi feket√©v√© vagy feh√©rr√©, de nyilv√°n ennek is k√©t √©rtelmez√©se lehet, att√≥l f√ľgg melyik oldalr√≥l tekintj√ľk.)

Hasonl√≥ t√©m√°kkal tal√°lkozhatsz m√©g h√≠reink k√∂z√∂tt a Paranorm√°lis men√ľben, valamint √©lŇĎben a h√©tfŇĎi Paranorm√°list√≥l a spiritualit√°sig c. mŇĪsorunkban is. K√∂vesd figyelemmel Napt√°runkat √©s t√°j√©koz√≥dj az aktu√°lis mŇĪsorainkr√≥l!   L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!         

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben