V√°rpaloPUNK

Ha a Hull a pelyhes dallamaira, ablakon kereszt√ľl b√°muln√°d tov√°bbra is az eget, most megteheted: a punk harm√≥ni√°k felr√°zz√°k kicsit a v√°rakoz√≥ hangulatot.

V√°rpalot√°r√≥l √©rkezŇĎ punkok vett√©k be a F√°klya R√°di√≥ st√ļdi√≥j√°t √©s val√≥ban felr√°zt√°k a hangulatot. A banda nev√©re is felszalad az ember szem√∂ld√∂ke, de h√°t a n√©v k√∂telez a Kis Goly√≥ Band-et neh√©z lenne m√°sk√©pp r√∂vid√≠teni. A zenekar sz√°m√°ra a 2020-as √©v sorsford√≠t√≥ volt, hiszen megannyi c√©llal indultak neki, t√∂bbek k√∂z√∂tt annak, hogy az √ļj fel√°ll√°ssal, a n√©gytag√ļra bŇĎv√ľlt egy√ľttessel min√©l hamarabb sz√≠npadon tal√°lhass√°k magukat.

Azt√°n mint tudjuk, a 2020-as √©v eg√©szen m√°st hozott, ugyanakkor a sr√°cok kiv√°l√≥an tudtak alkalmazkodni a viszontags√°gokkal teli √©vhez, elv√©gre a mŇĪfaj is k√∂telez: Punks Not Dead! Egy sz√≥ mint sz√°z, a F√°klya R√°di√≥ba √©pp a bemutatkoz√≥ turn√©jukr√≥l estek be, hogy azt√°n ezeket az √©lm√©nyeket √°tgondolva √©s feldolgozva azt egy lemezen tegy√©k k√∂zkinccs√©, melyre a t√©li kuck√≥z√°s idŇĎszaka t√∂k√©letesnek bizonyul.

A r√©gi motorosoknak nem hangozhat ismeretlen√ľl a Punk Kar√°csony, ahogy a Punk Kultur√°lis tal√°lkoz√≥ sem, ahol a sr√°cok is tisztelet√ľket tett√©k id√©n ŇĎsszel, hogy val√≥di z√ļz√≥s √©s t√∂m√©ny punk dallamokkal t√∂lts√©k meg a teret, melybŇĎl szem√©lyes kedvencem Cseh Tam√°s zen√©j√©nek √ļjragondol√°sa, pontosabban punkos√≠t√°sa.

Punkband√°kb√≥l m√°ra √ļgy tŇĪnik hi√°ny van, √©ppen ez√©rt akik punkcsemeg√©re v√°gynak, √©rdemes a sr√°cokon tartani a figyelŇĎ szemeket √©s f√ľleket!

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben