Akusztikus utánpótlás és a Last Breath

Kevés zenekarról hallani manapság, akiknek mindennapjai eseménydúsan telnek, de most mutatunk egy ifjú titánokból álló bandát, akik nem állnak le egy pillanatra sem.

A Last Breath banda volt a Fáklya Rádió Próbatermének vendége, ambiciózusak, tele fiatal energiákkal és azzal a megállíthatatlan vággyal, hogy megmutassák zenéjük legjavát. A 2017-es alapítású banda hangzásvilága szakít a megszokottal, hiszen pop-rock stílusukat megfűszerezi némi világ- illetve komolyzenei felhang.

Tele energiákkal, új felállással és ötletekkel csaptak a 2021-es év húrjai közé, mely a hangszerelés terén is megújulást kívánt, így csatlakozott a dobos, énekes és gitáros mellé egy csellista is, aki a basszusgitár hangtartományáért felel. Szuperül hangzik, nem igaz? Hát még élőben!

A Kecskemét környékén ismert banda rendre motiváló célokat tűz ki maga elé, mely egyben csapatkoherenciájukat is fejleszti, így kovácsolva sziklaszilárddá őket. Ennek nyomán az elismerésekből sincs hiány, melyet ugyanolyan alázatossággal fogadnak, akárcsak az építő kritikát.

Ők azok, akik mernek nagyot álmodni, belevágni a dolgok közepébe, nincs hát kétségünk afelől sem, ha újraosztják majd a lapokat a zenei szcénában, ők bőségesen kapnak majd az elismerésből.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben