A Red Hot Chili Peppers Budapestre érkezik!

A Red Hot Chili Peppers j√∂vŇĎ j√ļniusban a Pusk√°s Ar√©n√°ban l√©p fel, mert sokak k√≠v√°ns√°g√°ra Budapest is r√©sze annak a 13 eur√≥pai v√°rosnak, ahol a Red Hot Chili Peppers 2022 nyar√°n koncertet ad vil√°gk√∂r√ľli stadionturn√©ja keret√©ben.

A zenekar elŇĎzŇĎ turn√©j√°n a k√©t budapesti ar√©nakoncert √≥r√°k alatt v√°lt telth√°zass√°, √≠gy √≥ri√°si √∂r√∂m a magyar rajong√≥knak, hogy √ļjra haz√°nkban l√°thatj√°k a band√°t. A Red Hot Chili Peppers 32 v√°rosb√≥l √°ll√≥ vil√°gk√∂r√ľli stadionturn√©ja 2022. j√ļnius 4-√©n, szombaton kezdŇĎdik a sevillai Estadio La Cartuja-ban, Spanyolorsz√°gban. A koncertk√∂r√ļt t√∂bbek k√∂z√∂tt Londonban, P√°rizsban, Dublinban, Los Angelesben, Chicag√≥ban, New Yorkban is meg√°ll, mielŇĎtt az arlingtoni Globe Life Fieldben, Texasban v√©get √©r szeptember 18 -√°n.

A 2022-es turn√©n John Frusciante git√°ros visszat√©r a band√°ba, valamint ez lesz a zenekar elsŇĎ stadionturn√©ja az √Āllamokban. A Red Hot Chili Peppers karrierje legnagyobb sl√°gereibŇĎl √©s a k√©sz√ľlŇĎ √ļj album dalaib√≥l √°ll√≠tja √∂ssze a programot.

A jegyek 2021. okt√≥ber k√∂zep√©tŇĎl megv√°s√°rolhat√≥k.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben