Közönségtalálkozó

A Fáklya Rádió délelőtti sajtótájékoztatóján hangzott el az a mondat, amely aztán az esti közönségtalálkozón egyértelműen világossá vált. A tulajdonos, Hajósi Péter emelte ki, hogy a rádió indulása előtt is volt már egy nagyon erős közösség, egy stabil keménymag, egy széles kapcsolati háló a zenészszegmensben, mely egyben ösztönözte és segítette is a rádió elindulását. Az esti közönségtalálkozó pedig kiváló példája volt annak, hogy az a bizonyos zenei keménymag milyen összefogással támogatta a megszervezett eseményt, melynek a kiválónál is erősebb söröket kínáló Legenda Center adott otthont.


Minden túlzás nélkül mondható, hogy  a jobbnál jobb zenekarok kézről kézre adták a mikrofont, lábról lábra a színpadot, majdhogynem folyamatos zenét és változatosságot biztosítva a zenére éhes közönségnek. A rádió Élő Rock Lomtár adásával pedig a hallgatók is belekóstolhattak a közönségtalálkozó hangulatának sava-borsába.


Eképpen indította az esemény koncertsorozatát a brilliáns Brillantin zenekar, akik kiváló alappal adták meg a közönségtalálkozó bázishangulatát. A színpadon őket váltotta az igényesebbnél is igényesebb rockzenét játszó Corben Dallas és az ötödik elem zenekar, majd ezt követően váltottunk frekvenciát a zúzós MegaHertz-re. A GuyaChild egy elképesztő színfoltot és hangulatot szolgáltatott és talán megegyezhetünk abban, hogy nem egy ember hallgatta volna őket még jóval sokkal tovább, de a dögös Touch Me Not zenekar számai és a Fáklya Rádió stábjából verbuválódott Kávé Mókus Akusztik tagjai is remek hangulatot csináltak.


Az átvezetésekért, a közönség szórakoztatásáért és természetesen a felkonferálásért Kávé Mókusnak lehetünk hálásak, aki minden pillanatot megragadott, hogy párbeszédet teremtsen a zenekarok és a közönség, az érdeklődők közt és megszólaltasson olyan állandó hallgatókat is, akik eddig csak az online térben tudtak kapcsolódni a rádió mindennapjaihoz.

A rövidebb koncerteket aztán három nagyobb volumenű zenekar követte és zárta is egyben, elsőként az AdryA, majd a Zinfield, végül, de nem utolsósorban arra a bizonyos i-re a pontot pedig a Monument zenekar tette fel.  Az est folyamán a zenekarok etapjai között a VálaszÚt zenekar is fellépett akusztikus formációban, akik értékes ajándékokat hagytak a tombolára a közönség számára.

A teljes közönségtalálkozó hanganyagát podcast formájában megtalálod oldalunkon az alábbi linken, ahol az összes fellépő koncertjét bármikor vissza tudod hallgatni. Kattints ide!

A közönségtalálkozóról készült több, mint 600 kép közül pedig facebook oldalunkon a Közönségtalálkozó albumban tudsz csemegézni:

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!  

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben