Best of rock n roll a Redlight Slipperrel

A sleaze rock'n'roll stílus hamisítatlan éllovasa a RedLight Slipper megtartva tavaszi ígéretét ismét ellátogatott a stúdióba.

A Mötley Crüe zenekarra kiállásban és hangzásban is kísértetiesen és kiválóan hasonlító zenekar már másodjára volt a stúdió vendége, hogy ismét kiváló hangulattal lepjék meg a hallgatóságot. Stílusra persze egészen máshonnan indítunk, a négy ifjú titán azonban le sem tagadhatná a hasonlóságot. A 2006-os megalakulásuk óta eltelt 14 évben rengeteget változott a zenekar, trióból qvartett lett és pihentek egy rövid időn keresztül, hogy aztán újult erővel álljanak színpadra többek között idei legfrissebb dalukkal is, az If U Like-kal.

A srácok szembenéztek a tavaszi karantén adta helyzettel és előnyükre fordították azt, az idei év azon rövid idejében, míg zöld utat kaptak a koncertek, számos újdonsággal, új számmal és betonbiztos kiállással álltak színpadra. És mi sem mutathatná ennek maradéktalan elismerését a sleaze Rock 'n' Roll és garage stílusok háza táján, mint az a töretlen lelkesedés a rajongók részéről, mellyel támogatják az együttest.  

Az ember egy pillanatra már nem is tudja, hogy baráti társaságból lett kiváló zenekar vagy zenészekből és zenélésből lett kiváló baráti társaság, mely jobban jellemezné a bandát, de ezen a ponton talán mindegy is, hiszen a lényeg, hogy itt vannak és nyomják nekünk a rock 'n' roll-t!

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben