Best of rock n roll a Redlight Slipperrel

A sleaze rock'n'roll st√≠lus hamis√≠tatlan √©llovasa a RedLight Slipper megtartva tavaszi √≠g√©ret√©t ism√©t ell√°togatott a st√ļdi√≥ba.

A M√∂tley Cr√ľe zenekarra ki√°ll√°sban √©s hangz√°sban is k√≠s√©rtetiesen √©s kiv√°l√≥an hasonl√≠t√≥ zenekar m√°r m√°sodj√°ra volt a st√ļdi√≥ vend√©ge, hogy ism√©t kiv√°l√≥ hangulattal lepj√©k meg a hallgat√≥s√°got. St√≠lusra persze eg√©szen m√°shonnan ind√≠tunk, a n√©gy ifj√ļ tit√°n azonban le sem tagadhatn√° a hasonl√≥s√°got. A 2006-os megalakul√°suk √≥ta eltelt 14 √©vben rengeteget v√°ltozott a zenekar, tri√≥b√≥l qvartett lett √©s pihentek egy r√∂vid idŇĎn kereszt√ľl, hogy azt√°n √ļjult erŇĎvel √°lljanak sz√≠npadra t√∂bbek k√∂z√∂tt idei legfrissebb dalukkal is, az If U Like-kal.

A sr√°cok szemben√©ztek a tavaszi karant√©n adta helyzettel √©s elŇĎny√ľkre ford√≠tott√°k azt, az idei √©v azon r√∂vid idej√©ben, m√≠g z√∂ld utat kaptak a koncertek, sz√°mos √ļjdons√°ggal, √ļj sz√°mmal √©s betonbiztos ki√°ll√°ssal √°lltak sz√≠npadra. √Čs mi sem mutathatn√° ennek marad√©ktalan elismer√©s√©t a sleaze Rock 'n' Roll √©s garage st√≠lusok h√°za t√°j√°n, mint az a t√∂retlen lelkesed√©s a rajong√≥k r√©sz√©rŇĎl, mellyel t√°mogatj√°k az egy√ľttest.  

Az ember egy pillanatra m√°r nem is tudja, hogy bar√°ti t√°rsas√°gb√≥l lett kiv√°l√≥ zenekar vagy zen√©szekbŇĎl √©s zen√©l√©sbŇĎl lett kiv√°l√≥ bar√°ti t√°rsas√°g, mely jobban jellemezn√© a band√°t, de ezen a ponton tal√°n mindegy is, hiszen a l√©nyeg, hogy itt vannak √©s nyomj√°k nek√ľnk a rock 'n' roll-t!

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben