Samas a Fáklyában

A modern metál és a modern groove metal műfajt szinte már családilag játszó banda, a Samas volt a Fáklya Rádió stúdiójának vendége.

Többe helyen is belefutni a Samas zenekar nevével összeforrt anekdotába, hogy rájuk bizony érdemes lesz figyelni.

A legkevésbé sem kételkedünk efelől, hiszen a zúzós magyar metált magyar nyelven tálcán kínáló banda nem spórol az zenéje általi adrenalinlökettel. De ne is szaladjunk ennyire előre, hiszen érdemes még a bandát alkotó tagokról, vagyis családról beszélni, hiszen a 2009-ben alakult csapat összetétele nem mindennapi.

Az énekes és gitáros poszton a Kárász-testvéreket találjuk, míg a dobok mögött az énekes feleségét, Szilvit, akikhez csatlakozott Turóczi Péter,  feszes basszusával. A "családi vállalkozás" az évek alatt azonban rendre kinőtte a kereteit, hiszen számos magyar koncerten, de még határon túli fesztiválon is képviselték a metál lángját, sőt mi több neves előadók társaságában vendégeskedhettek a Road zenekar 2017-es turnéja során.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben