Zenei Orgazmus és a Sexnuggets

Hogyan lesz egy öt különböző stílust képviselő ötösből egy stílust beszélő, zenélő banda? Nos, erre egyedül a Sexnuggets a válasz.

A funkrockot, kaliforniai rockot és grunge stílust is képviselő banda közös keresztmetszete egyértelműen a közösen alkotott Sexnuggets együttes. Az énekes, gitáros, basszusgitáros dobos tengelyt erősítő budapesti zenekar 2013-ban indult hódító, ranglétrát becsületesen megjáró útjára.

2016-ban megjelent, angol és magyar dalszerzeményeket is rejtő első nagylemezük hasonlóan szuggesztív élményt nyújtott, akárcsak a koncerteken a közönség és a banda közt kialakult hamisítatlan élmény, melyben utánozhatatlan karizmájuk, társadalmat kritizáló stílusuk, féktelen bulitól hangos és egészen különleges mozgásvilággal megáldott gitárosuk is biztosan közrejátszik.

2020-ban, tehetségük révén kiérdemelték az egri Éter Light tehetségkutató októberi, "Öröm a zene" döntőn való szereplés lehetőségét, így kétségünk sincs afelől, hogy még egy olyan nehéz évben is mint a tavalyi, elismeréshez jutó együttesről hallunk majd még a jövőben.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben