A Clarion bolygó lakói

Állítólag a Hold mögött létezik egy bolygó, amit nem feltétlenül láthatunk. A bolygó neve Clarion és az ott élő földönkívüliekkel már többen is kapcsolatba léptek.

A Clarion a Föld látószögéből kifolyólag a mi számunkra nem megfigyelhető, ugyanis állandóan kitakarja a Nap, más esetekben pedig a Hold. Ezek az állítások aztán tarthatatlannak bizonyultak, miután az emberiség első felfedező szondái megkerülték ezeket az égitesteket és nem volt mögöttük semmi. A kontaktok, akik a Clarionról beszéltek végképp hiteltelenné váltak az ufológiai berkekben, azonban egyesek ragaszkodtak hozzá, hogy a földönkívüliek akkor is onnan eredeztették magukat. Több lehetőség és azok egyvelege is szóba kerülhet:

1. ezen kapcsolattartók egy része csaló volt

2. az idegenek hazudtak, ugyanis bizonyos esetekből kiderül, hogy egyértelműen megvezetnek bennünket

3. a bolygó nem a mi valóságunkban létezik, hanem egy másikban, magasabb tartományban és rezgésszinten

4. kormányzati emberek kísérleteztek és manipulációkat hajtottak végre az egyszerű embereken

Truman Bethurum (1898-1969) a második legismertebb kontaktnak volt mondható George Adamski után Amerikában. A kaliforniai férfi egy egyszerű karbantartó szerelő volt egy aszfaltkeverő üzemben, aki 1953 egy napján, a műszakja után leparkolt a tengerparton a teherautójával és elszundított. Egyszer csak arra ébredt fel, hogy valamilyen motyogást hall a közelében és kinézett a kocsi ablakán. Nyolc-tíz kisembert látott a környéken, akik 150 centiméter magasak voltak. Mindegyikük egyenruhát viselt, ami leginkább buszsofőrök viseletére hasonlított – ez egy szürkés zakó és nadrág. Bőrük gyönyörű volt és szénfekete haj volt a fejükön. Az egyikük megszólította egy ismeretlen nyelven, de Bethurum megrázta a fejét, hogy nem érti, amit mond. Az idegen aztán tökéletes angolra váltott. Bethurum erre kiszállt az autóból és nem messze egy óriási repülő csészealjat látott. Mindegyik apró emberrel kezet fogott és megkérte őket, hogy vezessék a kapitányhoz. Miközben megközelítették a csészealjat, a férfi alaposan felmérte azt: valamilyen acélból készülhetett, szinte tökéletesnek tűnt, peremén két méter vastag vonal futott és legalább 300 láb átmérőjű volt.

A hajón csak egy széles ajtó látszódott, amin bementek annak belsejébe. A legnagyobb meglepetésére a kapitány egy nő volt, akit Aura Rhanesnek hívtak. Vörös szoknyát, bársony blúzt és vörös díszítésű fekete sapkát viselt. Bethurum beszélgetésbe elegyedett a csinos nővel, aki elmondta, hogy a Clarionról jöttek és a Föld gravitációs vonzását használják a hajó meghajtásához. A bolygójuk egy utópisztikus társadalomnak ad otthont, ahol nincs bűnözés, nincs harc és háború sem. Nincs szegénység, sem szélsőségesen gazdagok, mindenki egyenlő és nincsenek osztálybéli megkülönböztetések. Igen hosszú ideig élnek, nagyon fiatalos a megjelenésük és tudnak olvasni az emberek gondolataiban. Állítólag csak a Földön folynak háborúk, mi vagyunk a rossz mintapéldái. Ha felhagyunk az öldökléssel, akkor segíthetnek rajtunk és az összefogás miatt el fogunk tudni jutni távoli világokba is. Fél órás beszélgetés után Bethurum ismét a parton találta magát és a csészealj elrepült.

Sokáig gondolkodott, hogy elmondja-e bárkinek is furcsa élményét, ugyanis először azt hitte, hogy oroszokkal és a titkos gépükkel találkozott. Végül mégis elterjedt a pletyka a történetről, és a férfit újságírók keresték fel az otthonában. Hamarosan meg is jelent az első cikk a sztoriról, aminek akkora sikere lett, hogy Bethurum előadásokat kezdett tartani. A férfi a továbbiakban többször is találkozott a földönkívüliekkel, és Aura elmondta neki, hogy a Clarionon vannak patatok, folyók és tavak is. Nem építenek felhőkarcolókat, hanem egyszerű kupolás házakban élnek; kapcsolatban vannak a Mars bolygón élőkkel; valamint két nap alatt tudnak ide érkezni a Földre. Náluk is létezik a szexuális kapcsolat, de kizárólag csak az utód nemzésre, nem pedig az élvezetek miatt. A hajójukban mesterséges gravitáció van, nem érzik a „G” vonzást, és ezért tudnak a csészealjakkal furcsa manővereket végezni. Bethurum felesége viszont annyira féltékennyé vált a történetekben szereplő Aurára, hogy elhagyta a férjét. Harmadik házasságát a George Van Tassel kontakt által rendezett Óriás Szikla Rendezvényen tartotta, ahol nagyon sok kapcsolattartó nyilatkozott. Bethurum élete végéig beszélt a Clarion lakóiról és az űrszondák fellövése után is ragaszkodott igazához.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben