A Cool-Túra magyar hangja: Rajkai Zoltán

Keresve sem találni olyan embert, aki még ne hallotta volna a hangját: Rajkai Zoltán volt vendégünk.

Egészen szürreális élmény, mikor a sokat hallott hang, amelyhez számtalan amerikai színész arca társul, megszólal, mi pedig egy pillanatra visszafojtott lélegzettel hallgatjuk a már jól ismert, majdhogynem ismerősen búgó hangot.

Sokakkal ellentétben az ő életútja, elmondása alapján sorsszerű volt, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem elvégzése után a Katona József Színházba folytatta tovább szívvel lélekkel végzett színházi és színészi tevékenységét.

Színpadi tevékenysége, alakításai és rendezései mellett a már említett szinkronszerepei, illetve több kiváló sorozatban nyújtott alakítása, mint a legutóbbi Mintaapák és az azt megelőző Arany élet karaktereként ismerhetik többen.

Podcastünket nemcsak azért érdemes meghallgatni, hogy hallhassuk, amint Bradley Cooper, Mark Ruffalo, Sam Rockwell vagy épp Mickey egér magyar hangja csendüljön fel, hanem azért is, mert megannyi esetben beszél szakmája jelenlegi kihívásairól és a szinkronszínészet nehézségeiről.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben