A Full Negative zenekarral full pozitívan

Ki gondolná, hogy egy full negatív bandanév, ekkora csavart hoz az életünkbe?

A csaknem tíz éves múltra visszatekintő budapesti banda nem a negatív szemléletmódjáról és nem is a szégyenlősségéről nevezetes, elvégre, keresve sem találni ennél pozitívabb szemléletmódot, mint mikor három klippel ugrik bele a zenei medencébe egy banda.

Legújabb daluk is a Fáklya Rádió élő adásában debütált, de ne is szaladjunk ennyire előre, ennek a sallangmentes, szerethető,  magyar hard/punk rock hangzásvilágú bandának a történetében.

"Rock, ahogy mi játsszuk." E nyomatékos mondat hirdeti, hogy stílusuk, zenei szemléletmódjuk egyedi, eredeti és új, melyet egy több mint egy évtizedes garázszenekari létből kiszakadva szélesen reprezentáltak a nagyközönség előtt. A kezdetben trió felállású banda következetesen haladt kezdeti stíluselképzelésük mentén, a változások azonban frissítették nemcsak a hangzást, hanem a bandalétszámot is.

Zenéjükben minduntalan törekednek, hogy újat alkossanak és újjal lepjék meg a közönség-közösséget. Mi mindenesetre nagyon örülünk zenéjüknek, tevékenységüknek, mert általuk egy újabb színfolttal bővült a rockzene festőpalettája.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben