A Halak energiájával készülünk a teliholdra, ami számos változást hoz magával

Van valami misztikus a Halak teliholdjában, amit nagyon nehéz megfogalmazni, vagy éppen meghatározni. Éppen ezért próbáljuk kíváncsian megérteni, hogy mit is hozhat számunkra ez a kozmikus eseménysorozat, amely előtt most állunk.

A Halak teliholdja szeptember 10-én virágzik ki, egy nappal azután, hogy a Merkúr, az elme bolygója visszafelé lépked és ez a két egymás mellett kibontakozó kozmikus esemény egy erős energiahullámot hoz létre, amely valószínűleg szétszórt, kaotikus és zavaró lesz.

Az elkövetkező napokban az is könnyen lehet, hogy bizonytalannak érezzük majd magunkat, vagy bizonytalanok vagyunk abban, hogyan tovább. Többen azt is érezhetik, hogy a dolgok nem olyan egyértelműek, mint szeretnénk. De nincs ok az aggodalomra, mert ha nem érzed magad a telihold csúcsán, akkor egyszerűen csak találj vissza önmagadhoz és nézd meg, hogy hol kapaszkodsz túl erősen, ahol nem kellene!

Most ne is akard megérteni a dolgokat, mert ez az időszak nem erről szól! Most egyszerűen csak sodródj egy kicsit a világ történéseivel úgy, ahogy a halak a hullámokkal együtt a tengerben és engedd megtörténni a dolgokat!

A szívnek sem kell semmilyen kézzelfogható válasz, az egyetlen dolga az, hogy érezzen. És amikor hagyjuk, hogy az említett érzés feltámadjon, ha engedélyt adunk neki, hogy létezzen, akkor önmagától indulnak el a számunkra legáldásosabb módon a dolgaink. Persze addig a körülöttünk lévő világ is lelassulhat, belül pedig azt is érezheted, hogy már nagyon kellene pörögniük az eseményeknek, épp ezért nagyon fontos, hogy semmiképp se erőltesd a céljaid megvalósítását! Hiszen az ebben a formában biztosan nem fog működni ezen energia alatt. Ehelyett meg kell adnunk magunkat, meg kell engednünk és hagynunk kell, hogy a dolgok a mi beavatkozásunk nélkül kibontakozzanak.

A Halak az utolsó az állatöv jegyek közül és egy ciklus végét is jelenti egyben, így ez a Telihold nagyon jó lehet számunkra, hogy lezárjunk egy életszakaszt és egy újba lépjünk át általa.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben