Mi is az a bölcsesség?

A tapasztalatok egyenes következménye, amit inkarnációs ciklusaink során felvált majd a megvilágosodás. Célja ez. Jelen életünkben a bölcsesség nem összekeverendő a tárgyi tudással, mert a bemagolt és olvasott szöveget nem kísérte tapasztalat, tehát szó nem eshet az egyén bölccsé válásáról!

Akkor leszel bölcs, ha gondolataidat tudatosan irányítod és szívedet a jó szándék, a szeretet vezérli. Ha meglátod a rosszban a szépet. Ehhez sok szörnyűséget kell átélned ugyan, de ez a tapasztalat fogja életedet egy új irányba terelni, amikor már nem lesz kérdés többé, hogy mit, mikor és hogyan dönts. Tudatos leszel arra, hogy minden gondolatodnak, kimondott szónak és cselekedetnek nagyon komoly következménye van.

Te magad vagy sorsod és életed kovácsa! Te vagy saját gondolataidnak a következménye! Tehát pozitív életfelfogással és gondolatmenettel mérleged pozitív oldala süpped le, egészen céljaid eléréséig.

Ha kellő tapasztalat után a kellő bölcsesség tulajdonosa lettél, újabb próbák elé fognak állítani, hogy bizonyítsd rátermettségedet az igaz szeretet által vezérelt bölcsességre. Nehéznek tűnik, de hidd el nem az! Nincs előtted lehetetlen!

Hagyd magad mögött a múltadat mely visszahúz, és gondolataidat add át vágyad beteljesülésének! Ragyogj egy kerek Napként, hiszen a bölcs emberben sincs árnyék! Ezt már te is tudod… Használd!

Egyéb és hasonló cikkeinket megtaláljátok a Spiritualitás menüpont alatt. De ne feledkezz meg benézni facebook oldalunkra sem, hiszem fontos információkat is találsz különböző aktualitásainkról és a Fáklya Rádió egyedi életéről.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben